Eddie Plant 251 Napisano 15 Lutego 2022 Witam cześć i czołem xd ten kto wie kto ja, ten wie. Będę pod tym nickiem. Pozdrawiam @Tester @ArteK @Zielone krainy @Udyr @Dobry_Człowiek! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 15 Lutego 2022 @Eddie Plant ja nie wiem napisz na priv 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Lutego 2022 @Eddie Plant a co Ty blood tak skaczesz po różnych kontach ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Lutego 2022 @Udyr bunny hopper xd I z konspiracji pipa xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Lutego 2022 @Eddie Plant Witaj, Pozdro . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 15 Lutego 2022 Nie mam pożyczyć 😉 Yo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach