dragu907 2 Napisano 17 Lutego 2022 @Niemedyczny_Użytkownik dobry efekt po tym jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 17 Lutego 2022 Moj ulubiony organiczny nawoz na pozne flo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 18 Lutego 2022 @Niemedyczny_Użytkownik lać to razem z odzywkami e normalnych proporcjach czy zrobić jej bombę 2 ml na 1 l jej dużo do końca nie brakuje koło 3 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biedii 2 Napisano 18 Lutego 2022 W jakim stadium go uzywac i jakie npk? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 18 Lutego 2022 @Biedii kolega stronę wcześniej wrzucił Ci fotę😉. PK 8-12, używać go po uformowaniu kwiatów. Najlepiej od 3-4 tyg flo. @dragu907 2ml/l to normalne wartości, nic super mocnego. W Twoim przypadku to bym się nie zastanawiał tylko tyle lał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 28 Lutego 2022 @Niemedyczny_Użytkownik @Udyr Panowie wrzucę wam fotkę jak to aktualnie wygląda na dzień dzisiejszy powiedzcie mi czy ciąć to czy nie bo już mnie to wkurwia pH dobre odżywki też + stymulator a chuj co rośnie @grolsch3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Lutego 2022 @dragu907 spróbuj z bliska tricho zdjęcie zrobić i całokształt. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 28 Lutego 2022 @Udyr@grolsch3 mnie to już psychicznie wykańcza mam mikroskop a one nie chcą robić się brązowe @Udyr da radę jakoś szybciej doprowadzić trichomy do brązowych ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Lutego 2022 @dragu907 Tylko czas, nic nie zmieni. Samo mleko już masz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 28 Lutego 2022 @Udyr tak spróbuję zrobić jakoś zdjęcie żebyś zobaczyła 4 miesiące już ma To jest zbyt długo jak dla mnie I ten zapach którego prawie nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 28 Lutego 2022 I ten zapach którego prawie nie ma @Udyr i nie wiem co dalej @dragu907jak mogę dodać więcej zdjęć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Lutego 2022 @dragu907 słabo cokolwiek widać 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 28 Lutego 2022 @Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Lutego 2022 @Zielone krainy tu podobna sytuacja się dzieje jak u @konopny_janusz. Kwitnie i końca nie widać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 28 Lutego 2022 @Udyr @Udyr i co z tym prezes robić ten ciemny kolor nie przeszkadza ? Zauważyłem jak się robią nowe tłoki to nie zdążą się otworzyć a są brązowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2022 @Udyr Jakie tam jest oświetlenie i jaka powierzchnia?Bo wygląda, jakby światło było problemem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Lutego 2022 @dragu907 4 miesiące to długo dosyć. Sampla utnij ususz i sprawdź czy coś klepie. Bo ciężko ocenić, nowe liście puszcza i nowe włosy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Lutego 2022 (edytowane) @Udyr u mnie nie ma takiej sytuacji zobacz jakie topy się tu formują, jakby im czegoś brakowało U mnie tak wygląda przykładowy topek Edytowane 28 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Lutego 2022 @konopny_janusz Mowie o długości kwitnięcia. Z braków nawozów tak długo kwitną. U Ciebie też już to chwilę trwa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 28 Lutego 2022 @Zielone krainy @konopny_janusz @Udyr klepie ale bardzo delikatnie po fifce czuje jakbym nic nie zapalił Co robić Panowie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach