dragu907 2 Napisano 13 Lutego 2022 @Udyr ta jedną co zdjęcie jest za boxem jest jakaś dziwna dziś leci pod kosę bo zbyt dużo miejsca zajmuje w boxie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Lutego 2022 Może bardziej głodna, trochę szkoda by było tak wcześnie ciąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 13 Lutego 2022 @Udyr ale ona ani liści topy mizerne teraz zmieniłem jej miejsce w boxie może jakiś kąt oświetlenia lepszy będzie miała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Lutego 2022 @dragu907 w gorącej wodzie kąpany jesteś 😄 tyle już żyje to daj jej skończyć. Żadnej rośliny nigdy bym nie usunął. Chyba że jajca by wywaliła to owszem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 13 Lutego 2022 @Udyr @Udyr jakieś porady jak to suszyć 😉 najprościej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Lutego 2022 @dragu907 czemu skończyłeś jej żywot ? Toć to klepać nie będzie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 13 Lutego 2022 @Udyr @Udyr @Udyr nie skończyłem mały topek poleciał by zobaczyć czy to nie smakuje tak samo chu**** jak pachnie 😘 @Udyr bez buziaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Lutego 2022 Oby było ciemno i nie za sucho. I żeby coś ruchu powietrza było. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 13 Lutego 2022 @Udyr @Udyr bez buziaka karton wyłożony sreberkiem wlot wylot ? PS to jeszcze nie powinno klepać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Lutego 2022 @dragu907 Po uj Ci tam sreberko 😄 No wcześnie ścięte. Może nie mieć mocy. na filtrze sobie karton z dwóch stron otwarty połóż. Nawet w rolce po srajtasmie czy czymś 😄 Bedzie sianko no cóż . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 13 Lutego 2022 @Udyr@Udyr @Udyr z jednej strony chciałbym je ściąć w tym samym dniu i na siatkę do suszenia wrzucić powiedz mi mój drogi jakie powinny być warunki do suszenia będzie łatwiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Lutego 2022 (edytowane) Nie powiem, bo sam swoje za szybko wysuszyłem 😄 https://marihuanaforum.pl/forum/76-suszenie/ Edytowane 13 Lutego 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 13 Lutego 2022 @Udyr @Udyr@Udyr @Udyr ostatnie pytanie na takim etapie plantu jaka wilgotność im ustawić @Udyr ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Lutego 2022 40-50% max. Na forum takie rzeczy znajdziesz, wiecznie żyć nie będę 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 13 Lutego 2022 @Udyr Ale dokąd żyjesz będę wykorzystywał to 😀 bo po poradach farem z ciebie bardzo dobry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Lutego 2022 @dragu907 coś tam wiem, ale wiele przede mną. Moze mam poprostu więcej czasu na czytanie. Więcej teoretyki, praktykę samemu trzeba załapać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 17 Lutego 2022 @Udyr kupiłem ten booster na kwitnienie jak go dawkować @Zielone krainy @Udyr kupiłem ten booster na kwitnienie jak go dawkować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Lutego 2022 @dragu907 Powinno być napisane na opakowaniu, a jeśli nie > strona producenta powie Ci wszystko. Nie znam tego specyfiku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 17 Lutego 2022 @Udyr no dobra dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 17 Lutego 2022 Godzinę temu, dragu907 napisał: kupiłem ten booster na kwitnienie jak go dawkować Z tyłu opakowania na górze powinieneś mieć napis: 1ml-2ml - 1l. Przynajmniej na moim jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach