Tester 1,407 Napisano 8 Maja 2022 @XXL-Skun zabezpieczasz przed ślimakami ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 8 Maja 2022 @Tester tak muszę kupić bo nie miałem jak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 8 Maja 2022 @XXL-Skun nie zapomnij o sarnach i dzikach trochę mokro tam jakieś trzciny czy mi się wydaje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 9 Maja 2022 @Annigmato to teren typu łąka i jest optymalnie wręcz idealnie @Niemedyczny_Użytkownik Dlaczego hah 🙂 ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 10 Maja 2022 W dniu 09/05/2022 o 05:27, XXL-Skun napisał: @Niemedyczny_Użytkownik Dlaczego hah 🙂 ? Zbieram informacje na temat tej odmiany. Juz nawet ją zamówiłem w sklepie i idzie paczka 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 12 Maja 2022 Aktualny stan WW zaczynam kiełkować resztę 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 16 Maja 2022 @XXL-Skun ile ona już ma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 16 Maja 2022 @Annigmato czego ma ? Dni ? 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 16 Maja 2022 Muszę kupić coś na mrówki Dzień 10 jest okej ? Bo coś mała 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Maja 2022 @XXL-Skun odbije teraz a coś na ślimaki dałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 17 Maja 2022 @Szym właśnie dziś idę kupić 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 17 Maja 2022 @XXL-Skun ja próbuje z bazaltem czytałem ze odstrasza ślimaki zobaczymy jak to będzie czy lepszy od snacola @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 17 Maja 2022 @Annigmato nie wiem czy wiesz ale miedź działa nawet 🙂 robisz kółko wokół i nie przejdą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 17 Maja 2022 @XXL-Skun ale raczej plotek miedziany więcej ci wyjdzie niż żwir bazaltowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 19 Maja 2022 Dzień około 15 myśle ze git się rozwija ww @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Maja 2022 @XXL-Skun To jest lilia wodna? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 20 Maja 2022 @Zielone krainy xDDD Lałem wodę i jeszcze nie zdarzyła wsiąknąć i zrobiłem zdjęcie 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Maja 2022 @XXL-Skun Uważaj, nie rób tam mokradła, bo szlag trafi korzenie konopi, jakie są podatne na przelanie i gniją. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 20 Maja 2022 @Zielone krainy spokojnie wiem o tym tylko nie podlewałem tydzień ale dzięki za informacje i chęć ingerencji 😉 to miłe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 24 Maja 2022 Dzień około 18 WW 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach