XXL-Skun 57 Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane) Witam tak jak obiecałem zrobimy 2 sezon automatów myśle ze bardzo popularne odmiany wiec dla osób które nie robiły outdoor będą wiedzieć +|- jak wyglądają one na słoneczku 😉 No to co widzimy się niedługo 😌 Edytowane 25 Stycznia 2022 przez XXL-Skun 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane) styczeń się jeszcze nie skończył, zima, śnieg za oknem, a już out? kurde 😄 Edytowane 25 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 25 Stycznia 2022 @konopny_janusz lepiej żyć marzeniami niż wcale 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane) @XXL-Skun podziwiam outdoorowców za ryzyko jakie podejmują, które niekiedy wydaje się nieadekwatne do uzyskanych plonów bo i zwierzyna się czai, potencjalni złodzieje plantów, plecha też lubi wjechać jak jest kijowa pogoda na flo, w dodatku wystarczy jeden głupi biegacz albo osoba która akurat będzie przechodzić i nakryje nas na sadzeniu planta lub jakichś pracach przy nim 😄 i już jest lipa. Outdoor to otwarta przestrzeń do jakiej każdy ma dostęp, a do boxa raczej bez powodu nikt ci nie zaglądnie. No chyba, że uprawiasz w kraju w jakim są łagodniejsze restrykcje co do uprawy konopii Edytowane 25 Stycznia 2022 przez konopny_janusz 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane) @konopny_janusz Czasem sam siebie podziwiam 🙂 fakt jest ryzyko ale wiesz nie chce wdychać jakiegoś syfu z ulicy , i Libię się bawić w takie coś bo przy 3m krzaczku se biwak zrobiłem i było fajnie wiesz zawsze to ruch przygoda a w pudełku to tylko światło i tyle ,a to tez fajny sposób na spacer Edytowane 25 Stycznia 2022 przez XXL-Skun 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2022 @XXL-Skun z fartem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 29 Stycznia 2022 @konopny_janusz takie rzeczy robi się najlepiej jak jest pełnia. Jest ciemno ale jest jasno 😁😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 29 Stycznia 2022 Jak myślicie kiedy zacząć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 29 Stycznia 2022 @XXL-Skun co konkretnie chcesz wiedzieć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 29 Stycznia 2022 @mirecki +|- dzień wysadzenia na spot 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 29 Stycznia 2022 @XXL-Skun po zimnej Zośce (gdzieś chyba połowa maja jak mnie pamięć nie myli). Ja zazwyczaj startuję początkiem maja tak na spokojnie, ok 2 tygodnie przed planowanym sadzeniem zaczynam kiełkowanie i trzymam je w foliaku żeby nieco podrosły i takie 2-3 tygodniowe sadzonki daję już w docelowego spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 20 Lutego 2022 (edytowane) @Tester zmień nazwę tematu bo mam inne pestki x1 runtz x1 g13 x1 gorilla glue x2 white widdow 1x lemon haze x2 og kush wszystko automat ale nie zmieniaj stylu tylko nazwy dzięki Edytowane 20 Lutego 2022 przez XXL-Skun 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 21 Lutego 2022 @XXL-Skun zmieniłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 21 Marca 2022 @XXL-Skun jestem ciekaw co do Lemon haze, podobno ciężko w naszym klimacie żeby te odmiany doszły, bardziej californijski klimat lubią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 21 Marca 2022 @Frugo auto wystartowane z początkiem maja, desant po 15, to i californijskie wyjdzie 😉 dobrze Cię tu widzieć, sezon 'na dworzu' chyba tuż tuż @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 21 Marca 2022 @grolsch3 @Frugo jeszcze ciut za szybko ale każda fr out rozpoczęta cieszy 😎 z fartem 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 3 Kwietnia 2022 @grolsch3 moze i dość, ja też czekam na maj i lecę z koksem, oby w tym roku pogoda dopisała to i nawet california dojdzie u nas może haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 3 Kwietnia 2022 @Frugo będzie git :F oby była pogoda 🙏🏼 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 8 Maja 2022 Yo , jedna już na spocie (WW) mnie mam czasu kiełkować wiec na spokojnie po 1 pestkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 8 Maja 2022 @XXL-Skun Z tym Runtzem to mi z nieba spadasz xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach