Udyr 聽聽 2,139 Napisano 10 Stycznia 2022 Moja kobieta spojrza艂a na mnie jak na czuba, o 19 przy stole ze 艣rubokr臋tem 馃槃 @ArteK聽podejmowa艂em pr贸by sadzenia pod philipsami tornado 馃槃 ale by艂em dzieciak i matka znalaz艂a 馃槃 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
onyx 聽聽 881 Napisano 10 Stycznia 2022 @Clay Jaki masz bud偶et na lamp臋? @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Clay 聽聽 3 Napisano 10 Stycznia 2022 (edytowane) 18 minut temu, Udyr napisa艂: @Clay Powiedz ile masz mo偶liwo艣膰 przeznaczy膰 i na jak膮 powierzchni臋. To co艣 si臋 wymy艣li. No rozmiar growboxa w jakim docelowo chce wyhodowa膰 krzaka聽to聽40X40X120CM Z racji, 偶e to pierwsza ro艣linka i nie mam pewno艣ci jak mi to wyjdzie to nie chce inwestowa膰 w to zbyt du偶o 馃槃 Nie wiem jakie s膮 ceny o艣wietlenia kt贸rego nie b臋dzie strach zostawi膰 w domu聽100/150/200 ?聽 聽 Za to gowno ledowe da艂em jako艣 100 ziko聽a elektrykiem nie jestem i nawet w sumie nie pomy艣la艂em ze to mo偶e by膰 niebezpieczne 馃槵 Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Clay @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Udyr 聽聽 2,139 Napisano 10 Stycznia 2022 (edytowane) @ArteK聽@Clay Panel CREE CXA2520 GROW LED 30/35w to wygl膮da ok. 35 w powinno cyknac. Bo nie wiem co w niskiej cenie opr贸cz tego. Jaki艣 zyrandoled z 4x LED E27 bez kloszy ? 13w maj膮 1521lum. Takie 4 i nie dasz rady patrze膰 na nie. Najlepiej 3000k kolorek.聽 Za 100zl kupujesz 4 LED lampki 4x gniazdo i jakie艣 kable z kostkami wago ramka najlepiej plastik / alu i to 艣miga 馃槃 Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zielone krainy 聽聽 Napisano 10 Stycznia 2022 @Clay聽 Panel Ledam bierz, jak ci radzi wy偶ej @Udyr . Sam na tych panelach uprawiam, s膮 stosunkowo tanie, sprawdzone, bezawaryjne i bezpieczne. @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
ArteK 聽聽 439 Napisano 10 Stycznia 2022 @Udyr Moja sie cieszy艂a ze cytryna z pestki wysz艂a, no jak juz liscie i zapach nie przypomina艂y cytryny to pamietam jak dzi艣聽 dwa szybkie jeden spacerowy i T.K.O ah te Nasze Matki @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Udyr 聽聽 2,139 Napisano 10 Stycznia 2022 @ArteK A teraz jak jestem w domu na 艣wi臋ta to sama ze mn膮 pali, hipokrytka 馃槃 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
ArteK 聽聽 439 Napisano 10 Stycznia 2022 @Zielone krainy tu pewnie kwestia ceny. Taki przypominaj膮cy panel led pewnie z 40 ziko. A tu trzeba troche sypn膮膰 groszem. @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zielone krainy 聽聽 Napisano 10 Stycznia 2022 @ArteK Czy ja wiem? Kupi艂 panel chi艅ski za 100 z艂, a do艂o偶y艂by 35 z艂 i by mia艂 Ledam 35 W. Panel 60 W ledam to jakie艣 280 z艂, wi臋c jakby nie chi艅ski panel to by mia艂 ju偶 1/3 ceny panelu Ledam 60 W @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Udyr 聽聽 2,139 Napisano 10 Stycznia 2022 (edytowane) @Clay 200 z艂 za panel to nie du偶y koszt np. w por贸wnaniu do 50 z艂 za "gram" na ulicy.聽 Pomy艣l i policz czy warto inwestowa膰聽馃檪 Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
konopny_janusz 聽聽 1,008 Napisano 10 Stycznia 2022 (edytowane) To jest nic w por贸wnaniu do tego zasilacza. Wylutowalem jedn膮 bia艂膮 diod臋 z ciekawo艣ci. Zap艂aci艂em za ten panel prawie 200 z艂otych pozdro 聽 Edytowane 10 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Udyr 聽聽 2,139 Napisano 10 Stycznia 2022 (edytowane) @konopny_janusz Panie id藕 pan w ch...聽馃槃 聽 Silikon czy chocia偶 klej termo ? 馃槃 Patrz臋 na ten kondensator i czuj臋 偶e to jest identyczna konstrukcja. Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
konopny_janusz 聽聽 1,008 Napisano 10 Stycznia 2022 @Udyr nie wiem co ale trzyma, obudowa by艂a do tego tak 偶e sprytnie nie by艂o wida膰 艣rodka @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zielone krainy 聽聽 Napisano 10 Stycznia 2022 @Udyr聽 To s膮 idealne panele, jak jeste艣 psycholem i nie lubisz s膮siad贸w, kupujesz wtedy takich w op贸r i wieszasz pod najlepiej drewnianym sufitem, a potem si臋 wyprowadzasz i tylko czekasz a偶 panele zrobi膮 robot臋:D Jaja oczywi艣cie. @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Udyr 聽聽 2,139 Napisano 10 Stycznia 2022 @konopny_janusz Dopoki nie widzisz normalnego zasilacza to nawet bym tego nie odpala艂 na d艂u偶ej ni偶 p贸艂 godz 馃槃 @Zielone krainy przepis na pozb膮d藕 si臋 swojego mieszkania 馃槃 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zielone krainy 聽聽 Napisano 10 Stycznia 2022 @Udyr聽 Mieszkanie rzecz nabyta, kto by si臋 przejmowa艂 spalonym mieszkaniem, jak pozby艂 si臋 przy okazji z艂ego s膮siada? :D Oczywi艣cie 偶artuje. @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Clay 聽聽 3 Napisano 11 Stycznia 2022 11 godzin temu, Zielone krainy napisa艂: @Clay聽 Panel Ledam bierz, jak ci radzi wy偶ej @Udyr . Sam na tych panelach uprawiam, s膮 stosunkowo tanie, sprawdzone, bezawaryjne i bezpieczne. Git jest plan zainwestowa膰 w ten panel聽https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-35w聽35w Bo szczerze troch臋 si臋 osaczy艂em, 偶e kwadrat mi si臋聽spali XD @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Udyr 聽聽 2,139 Napisano 11 Stycznia 2022 @Clay zagro偶enie po偶arowe to jedna rzecz, druga jest sprawno艣膰 tego panelu co masz. A raczej jej brak.聽 Wyros艂y by patyki i tylko pr膮d by艣 zmarnowa艂, a nie o to Ci chyba chodzi 馃檪 聽 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Clay 聽聽 3 Napisano 11 Stycznia 2022 9 minut temu, Udyr napisa艂: @Clay zagro偶enie po偶arowe to jedna rzecz, druga jest sprawno艣膰 tego panelu co masz. A raczej jej brak.聽 Wyros艂y by patyki i tylko pr膮d by艣 zmarnowa艂, a nie o to Ci chyba chodzi 馃檪 聽 Noo ale patyki bym prze偶y艂 a spalony kwadrat bardziej by zabola艂 馃槃聽聽- Dzi臋ki za info odno艣nie tego syfu panowie聽 Zam贸wi艂em ju偶聽Panel CREE CXA2520 GROW LED 35w.聽 Mo偶e jeszcze co艣 z tego wyro艣nie 馃槣聽B臋d臋 informowa艂聽 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Udyr 聽聽 2,139 Napisano 11 Stycznia 2022 @Clay Jak masz chwil臋 czasu raz na tydzie艅 to za艂贸偶 fr, b臋dziesz mie膰 mo偶liwo艣膰 otrzymania szybkiej pomocy w razie problem贸w z ro艣lin膮. Powodzonka tam !聽 馃惡 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach