Ashairin 5 Napisano 3 Stycznia 2022 Co to za jasne plamki na liściach? Powinnam już zacząć nawozić? Nie jestem pewna ale wydaje się, że azotu jej brakuje chyba Roślinka ma niecałe 9 dni i siedzi w ziemi z jakiegoś ogrodniczego ale nie w ziemi dla konopii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Stycznia 2022 nic nie lać niczego nie brakuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 3 Stycznia 2022 (edytowane) @Ashairin Rośnie więc się zmienia to normalne. Daj jej jeszcze z 2 tyg to będzie można coś tam powiedzieć. Moja ma 10 dni i wszystko gra, spokojnie 🙂 PS. Zdjęcie wczorajsze po podlaniu jak się goryl budził hah dlatego oklapnięty jakby co 😉 Edytowane 3 Stycznia 2022 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Stycznia 2022 @Ashairin wydaje mi się czy sadzonka wyciągnęła się jeszcze bardziej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashairin 5 Napisano 7 Stycznia 2022 (edytowane) @onyx Nie, jest taka sama tylko trochę listki urosły Edytowane 7 Stycznia 2022 przez Ashairin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Stycznia 2022 @Ashairin a jak dziś się miewa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashairin 5 Napisano 7 Stycznia 2022 @onyx wydaje się, że nie najgorzej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Stycznia 2022 @Ashairin Który to dzień wega ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Stycznia 2022 @Ashairin jest już w docelowej donicy? @Zielone krainy 14 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Stycznia 2022 @onyx To nie najlepiej to wygląda. Powinna mieć dwa piętra, a nawet trzy. Świtało to raczej główny problem, nie wiem czym ona świeci tej sadzonce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Stycznia 2022 @Zielone krainy też tak myślę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashairin 5 Napisano 7 Stycznia 2022 @onyx Tak, to zdjęcie jest z wczoraj, jest w docelowej doniczce @Zielone krainy Chyba ma 2 piętra a 3 rosnie. Tylko jakaś taka duża jest, w sensie rozlazła. Ma tak z 3 dni opóźnienia i panel tak jakby straciłam bo nie do końca był mój i musiałam oddać 😅😕 Teraz muszę załatwić sobie przynajmniej ze 4 żarówki 1000lm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 7 Stycznia 2022 ...i folia aluminiowa :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Stycznia 2022 @Ashairin Ma jedno piętro , pierwsze liście się nie liczą, jest jedno piętro, a drugie dopiero się kształtuje, nie ma go jeszcze , jako formy rozwiniętej, więc masz jedno piętro po 14 dniach, co wskazuje na to, że roślina nie rozwija się w pełni prawidłowo, a za co prawdopodobnie odpowiadają braki światła, bo pod względem nawozów nie posiada braków na liściach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashairin 5 Napisano 7 Stycznia 2022 @Zielone krainy Meh, tak myślałam, że będzie zacofana ale nie, że aż tak. Coś z niej będzie jeszcze? Czy wyjebać i nowe sadzić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 7 Stycznia 2022 @Ashairin automacik? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Stycznia 2022 (edytowane) będzie jak przypieprzysz światłem, no chyba że to auto Edytowane 7 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashairin 5 Napisano 7 Stycznia 2022 @Lasir Niestety automacik :// Wiem, że zjebałam. Mam jeszcze drugie nasiono ale zanim je zasadzę to jednak trochę przetrzymam tą roślinkę, nawet tylko dla samego nauczenia się nią obsługiwać, nie musi mi dać żadnych gramów ale zostanie tylko żebym nauczyła się jak ją uprawiać. A z następnej wypłaty leci sprzęt i pewnie fotorelacje założę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 7 Stycznia 2022 @Ashairin To miałem pisać własnie :) nie wolno się poddawać :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Stycznia 2022 @Ashairin Nawet jak dasz pod dobre oświetlenie to wyjdzie raczej karzeł, więc, jak chcesz, dla zabawy i nauki możesz trzymać, a dla plonu się nie opłaca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach