Buuh 10 Napisano 31 Grudnia 2021 Witam Chiałbym się dowiedzieć jaka lampe polecacie do growboxa o wymiarach 60x60x90? Przeszukalem trochę forum lecz dalej niewiem co wybrać bym był zadowolony ze zbiorów 🙂 Dodam ze pieniądze jakie chce przeznaczyć to w granicach 200-250 euro . Mogą być tańsze 🤪 Wiem ze dobra lampa to podstawa dlatego bardzo mi zależy żeby kupić raz a dobrze 😉 Pozatym czy takie wymiary boxa bd okej ? Chodzi głównie o wyskosc 90 cm Chial bym tam wsadzić 4 automaty max 5 pozdrawiam 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Grudnia 2021 @Buuh Witaj, jak chcesz raz, a porządnie to Lumatek 200 W, ale trochę byś musiał dołożyć. Jak chcesz w miarę dobrze, ale taniej to wystarczy ci Mars hydro ts 1000. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) @Buuh lumatek 200w ? Jeszcze jakiś maxsisun np mf1000 jest spoko. @Zielone krainy Mi ciągle ta lampa po głowie chodzi 😄 Edytowane 31 Grudnia 2021 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 31 Grudnia 2021 To chyba są najlepsze dwa polecenia jak na tą powierzchnie czyli mars hydro ts1000 lub lumatek 200w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buuh 10 Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Dziekuje za odpowiedz 🙂 Właśnie przeglądam te 2 lampy i jest różnica cenowa pomiędzy Mars a lumatek . 150 euro kosztuje Mars a lumatek 250 . Jest między nimi jakaś wielka różnica ? Pozatym na stronie w Polsce Mars ma rozmiar 44x43x15 a jak patrzę u mnie to wyglada to tak na każdej stronie . 43x15x4cm To jakiś błąd czy są takie lampy od Mars 43 x15 ? 😉 Edytowane 31 Grudnia 2021 przez Buuh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Grudnia 2021 @Buuh Pewnie nieścisłości na stronach, co do Mh. Lumetek 200 W to panel z wyższej półki, jaki ma świetne parametry uprawne. Pooglądaj fotorelacje, jak choćby te, jakie tworzy @Dobry_Człowiek!, a ma właśnie Lumateka 200 W. Jednak Mars hydro ts 1000 to też sprawdzony led, na jakim da się uprawiać z całkiem dobrymi wynikami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buuh 10 Napisano 31 Grudnia 2021 Gdzie mogę zobaczyć te fotorelacje ? Szukam po forum ale chyba słabo szukam 🙂 No właśnie myśle która wybrać . Dziwi mnie ze w Mars niema niebieskiego światła jaka jest różnica pomiędzy niebieskim światłem lumatek ? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Grudnia 2021 @Buuh Słabo szukasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Grudnia 2021 @Buuh zakończone indoor, tam znajdziesz. https://marihuanaforum.pl/forum/257-zakończone-indoor-z-pod-lamp-led/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buuh 10 Napisano 1 Stycznia 2022 Dzięki Panowie 🙂 a powiedzcie mi czy te lampy dadzą radę w boxie 90cm wysokości ? Chodzi mi głównie o temperaturę . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Stycznia 2022 @Buuh lampy LED grzeją się wiele mniej niż hps/cfl. Dobierz sensowna wentylację i utrzymasz stała temperaturę bez problemu. @Zielone krainy w podobnym boxie ma rośliny. Podpytaj go o wentylację itp. Szkoda że nie masz 1m+ wysokości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 2 Stycznia 2022 Polecam Lumatek attis 200W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach