Andi 428 Napisano 3 Lipca 2022 @Kodein jak przelał kiełek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kodein 1 Napisano 3 Lipca 2022 @Andi Nalał takiej ilości wody że to hit, i teraz zaczął się przejmować że ta wykiełkowana pestka zgnije w tej ziemi itd. Dlatego przychodzę z tym pytaniem tu czy da się coś zrobić w takim wypadku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Lipca 2022 @Kodein nie powinna ziemia przesycha a pestka kiełkowana powinna być w wilgotnym środowisku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kodein 1 Napisano 4 Lipca 2022 @Andi Czyli zostawić jak jest i nie podlewać przez pewien czas? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Lipca 2022 @Kodein robić tak żeby pestka miała wilgotno cały czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Lipca 2022 @Kodein zraszaczem najlepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andon420 0 Napisano 4 Grudnia 2022 Siemanko mam pytanie czy kupował ktoś pechy chodzi mi dokładnie o auto ak47 od Bulk seeds i auto dark lsd od big seedbank. Czy to dobre wybory dla początkującego w tamtym roku zepsulem 2 rośliny i bardzo późno zacząłem liczę, że następny sezon będzie lepszy czy to dobre odmiany ? Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Grudnia 2022 @Andon420 dobre odmiany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdenRed 2 Napisano 24 Maja 2023 (edytowane) Siema wszystkim . Wykielkowalem duza ilość pestek , poszły w doniczki. Obecnie jestem w trakcie uprawy indoor więc nie mogę wrzucić pod lampe. Mój pomysł jest taki W dzien trzymać na zewnątrz (jest już w miarę ciepło) a w nocy dawać pod żarówkę zwykła domową. Dobry to pomysl ? Nie mam jak wrzucić do boxa bo pełny a tam by miały super światło. Proszę o porady co zrobić w takiej sytuacji. Z góry dziękuję. A może dać takie kielki pod folie a na noc dawać do środka? Coś polecicie ? Edytowane 24 Maja 2023 przez EdenRed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach