Udyr 2,139 Napisano 6 Lutego 2022 @Bloodwyn osobiście dałbym jej żreć drugi raz pod rząd. Szkoda by się było w deficyt wpieprzyć ponownie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lutego 2022 @Udyr no dobra, na szczęście teraz użyłem bio papu więc nie powinno jej zblokować Jak podam pk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 6 Lutego 2022 @Bloodwyn a w miernik Panie zainwestowane? ✊ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lutego 2022 @Tester proszę Cię o usunięcie moich fotorelacji. Panowie, niestety.. dopadła mnie przeszłość, a że żyje w kraju Pojebów, to wyrwali mi chwasty hau hauuu... Pora przeprowadzić się do holki. Jeszcze miesiąc i było by si. Pozdrawiam Was. Będę tu zaglądać, lecz działania wstrzymane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Lutego 2022 @Bloodwyn Trochę ch... z grzybnią. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Lutego 2022 @Udyr akurat to się zachowało 😅 mysleli ze to pęczak na ryby xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Lutego 2022 @Bloodwyn ale doszło do tego przez twoją przeszłość czy ktoś cię podpierdolil? Przykro bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Lutego 2022 @onyx przeszłość. Chcą przypierdolic pz Byłem rojber, ale się uspokoilem. Świnie i tyle Proszę jeszcze raz o usunięcie fr. Tej i innych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Lutego 2022 @Bloodwyn Za stare sprawy przyszli ci do domu i profilaktycznie zrobili maglowanie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lutego 2022 @Zielone krainy nie profilaktycznie. Ktoś podjebał ze wydawał się ze mną pod dwoma adresami. No i oba sprawdzili a pod jednym wiadomo co Widywał* Usuwam konto, wrócę jako inny nick A, że sprawa jest poważna nawet bez tego co znaleźli to i tak lipa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Lutego 2022 Umarł król, niech żyje król 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Lutego 2022 @Eddie Plant niech żyje 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach