Gość Napisano 18 Stycznia 2022 Witam Was, krótki raport: Temp. 72-77 F Wilgotność +/- 60% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Stycznia 2022 @Bloodwyn Jak kwitną te 3 to już bym ten nawilżacz wyłączył. Obrane LED lampki i walisz na nie parą ? Odważnie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Stycznia 2022 @Udyr ten nawilżacz tylko na chwilę 2x dziennie włączam by regulować wilgotność 😁 dopóki nie ma uziemienia żyję 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Stycznia 2022 @Bloodwyn Aż się prosisz, żeby roznicówkę wywaliło na bezpiecznikach 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Stycznia 2022 @Udyr będzie dobrze 😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia 2022 Bushido @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia 2022 To szkodnik, czy uszkodzenie fizyczne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia 2022 @Bloodwyn Ślimaki masz w boxie xD Obejrzyj roślinki, glebe, poszukaj czy coś się nie rusza, albo coś siedzi. U siebie bym pomyślał że mechaniczne uszkodzenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Stycznia 2022 @Bloodwyn Pod liściem sprawdź, tam zazwyczaj coś żeruje. Btw zaczynają podobno kwitnąć to po co dalej je pryskasz woda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 19 Stycznia 2022 Grzybki chce mieć na jednej uprawie 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia 2022 @Udyr już nie pryskać? Ok xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 19 Stycznia 2022 Skoro weszły Ci już na flo to odpuść już opryski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Stycznia 2022 Ładnie wyrosła WW2. Niedługo przenoszę je w dużo większe, ale surowsze miejsce xd mam nadzieję, że nie zdechną Będą pod 8 takimi bulbami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia 2022 Dziś dzień przenosin na większego boxa, czekam aż bulby trochę się ostudzą i działam 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia 2022 Kącik plantatora xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Stycznia 2022 Nie wiedziałem że masz aż tak niski box. Będzie ciekawie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia 2022 (edytowane) @Brazil Munster 60x60x120 xd nie jest źle 😁 W 18 stopniach celcjusza roślinki dadzą rade co? Edytowane 20 Stycznia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Stycznia 2022 No lepiej jakby miały chociaż te 23. Napenwo będą z opoznieniem rozwijać sie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Stycznia 2022 (edytowane) 2 hours ago, Bloodwyn said: Kącik plantatora xd też mam taki burdel w pokoju : D źle się śpi przez to, bo metr dalej mam łóżko, ale jakoś trzeba wytrzymać do końca uprawy Edytowane 20 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia 2022 (edytowane) @konopny_janusz to jest ala strych xd mam kilka mieszkań w jednym budynku 😇 A to anty nieproszeni goście xdddd Edytowane 20 Stycznia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach