CheMsKuN 683 Napisano 1 Maja 2020 Tyle z tego naszego ze sobie pogadamy chlopaki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 1 Maja 2020 Zawsze coś się dzieje haha ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Maja 2020 @Legalize@LLBanditos Pochodzę ze wsi i całe życie mieszkałem na wsi czyli jestem wieśniakiem ? to nie jest obraźliwe tak samo jak mieszczanin @Wentyl Do logiki już się nawet nie odnoszę bo jak widzę ludzi co gdy od kompa odejdzie to się gubi w mieszkaniu to o jakiej logice mowa. Mleko jest z kartonu, a kurczaki na tackach w Tesco. Pod nos podstawić bo z głodu umrze. Sorry, trochę się uniosłem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 1 Maja 2020 @Bimbrownik dokładnie o to mi chodziło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 2 Września 2020 Jaka odmiana na wspomożenia mega giga gastro? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Września 2020 @Aron żeby zmniejszyć gastro? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 2 Września 2020 @Szym Żeby mieć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 2 Września 2020 @Aron Robisz masę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 2 Września 2020 @glodek18 Noo na siłkę to się może przydać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 31 Maja 2021 (edytowane) Growerzy miał ktoś LSD od BF (barneys farm) pytanie głównie czy one się mocno rozkładają tzn czy są obszerne planowane 4-5 sezonów na 0.5m2 aha z racji na niski box będzie krótki weg jeszcze nie zastanawiałem się ile tylko czy objętościowo to ogarnę box 83x65 na 100-105 wysoki Edytowane 31 Maja 2021 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Maja 2021 58 minut temu, Annigmato napisał: zastanawiałem się ile tylko czy objętościowo to ogarnę box 83x65 na 100-105 wysoki ogarniesz 58 minut temu, Annigmato napisał: Growerzy miał ktoś LSD od BF (barneys farm) ktoś tu miał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Maja 2021 (edytowane) Ja mam samo nasionko, ale jeszcze nie sadziłem 😝 @Zielone krainy ma LSD od Barneys Farm chyba Edytowane 31 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 1 Czerwca 2021 @konopny_janusz @Szym dzięki trochę się bałem ze objętościowo będzie ciężko , ktoś pisał o lsd właśnie ze bardzo się krzaczą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Czerwca 2021 @Annigmato Mam 3 sztuki LSD od BF w szafce, nie zauważyłem, by się jakoś specjalnie krzaczyły, ale to kwestia treningu , długości wega, genetyki itd. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JuzNieJaram 0 Napisano 6 Października 2021 Box 80x80x160, absolutnie pierwsza uprawa w życiu, lampa Maxibright Daylight LED 200W. Kompletnie nie zależy mi na plonie, ma być wybaczająca błędy i dobra dla absolutnego nowicjusza 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Października 2021 @JuzNieJaram jakiś fotoperiod z genami indica, bedzie łatwa i szybka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JuzNieJaram 0 Napisano 6 Października 2021 @Szym kompletnie nic mi to nie mówi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Października 2021 @JuzNieJaram Masz rośliny auto-kwitnące ( automaty), jakie nie potrzebują do zakwitnięcia zmiany godzin oświetlania i masz fotoperiody, jakie same nie zakwitną, a dopiero, jak przełączysz im światało z cyklu oświetlania 18/6 na 12/12. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Października 2021 @JuzNieJaram kup sobie northern light np od rqs, ewentualnie Lemon tree od Barneys farm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 4 Lutego 2023 lemon haze automat jest ciezko doprowadzic do zniw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach