Lasir 644 Napisano 9 Grudnia 2021 Witam wszystkich.Jestem ciekaw Waszych opinii.Czego brakuje roślinie?Wrzucę poniżej kilka zdjęć liści. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 9 Grudnia 2021 @Lasir Jeżeli to są stare liście z dołu rośliny to poprostu umierają ze starości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 9 Grudnia 2021 Tak stare i z dołu.Ale góra tak jakby lekko jaśniejsza.@Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 9 Grudnia 2021 @Lasir wrzuć fotki całej rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 9 Grudnia 2021 @Dobry_Człowiek! Zaraz spróbuje zrobić w lepszym świetle. Tutaj w słabym ale dziennym świetle. @Zielone krainyLooknij też swoim okiem :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 9 Grudnia 2021 @Lasir dawałeś już jakąś podstawę na flo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 9 Grudnia 2021 Tak.13.11 przełączyłem światło.Kilka razy lałem na bloom.Mam nawozy od biobizz.@Dobry_Człowiek! Dysponuje tylko tym.Wiem, że skromnie ale narazie wystarczało. Wczoraj dostały cały zestaw w ilości 75% tego co sugeruje producent.Calmag tylko leje ciut więcej niż piszą.Mam w domu wodę ubogą w Ca i Mg. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Grudnia 2021 wydaje się okej jak narazie, sprawdz ph profilaktycznie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 9 Grudnia 2021 @fxxx1337 Korzenie wypełniają całą doniczkę ale tak zrobię.Leje ph 6 za każdym razem, nie wiem czy to coś oznacza, ale wczoraj zmierzyłem to co się wylało na podstawkę.wyszło 7. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Grudnia 2021 (edytowane) @Lasir tytyryty, być jest może tak jak mowisz ph, 75% dawki na 1 strzał to dużo?. Edytowane 9 Grudnia 2021 przez ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 9 Grudnia 2021 @ArteK lałem juz wiecej i było ok.deficyt to brak... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Grudnia 2021 @Lasir tak dokladnie. moge sie mylić ale na drugim zdjęciu w prawym "rogu" krzoka tam mi coś tam mignęło, miej to na uwadze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 9 Grudnia 2021 @ArteK co masz na myśli?na zdjeciu z"dwójką"? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Grudnia 2021 @Lasir @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 9 Grudnia 2021 @ArteK ale że co?bo dalej słabo kumam 🙂 rozwiń myśli. Aha mam mieć na uwadze ewentualny brak fosforu? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Grudnia 2021 @Lasir pk i możliwe że magnez jak dla mnie. Często dajesz ten calmag? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 9 Grudnia 2021 @grolsch3 Nie.Ostatnio wogóle rzadziej bo lałem kilka razy z rzędu wode z ativera tylko. Może faktycznie głodna jest poprostu.Wczoraj lałem z nawozem zobacze co się będzie działo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 14 Grudnia 2021 @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Grudnia 2021 @Lasir No głodne, leć z bloom , spokojnie 3,5 ml na 1 l wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach