Juras80 273 Napisano 6 Grudnia 2021 Czy wam tez się wydaje ze za bardzo przygrzałem roślinki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Grudnia 2021 @Juras80 jak dla mnie to one są zdrowiutkie tylko jedna ma lekko żółtawego liścia ale ogólnie to prędzej ty jesteś spalony niż one, pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 6 Grudnia 2021 28 minut temu, onyx napisał: @Juras80 jak dla mnie to one są zdrowiutkie tylko jedna ma lekko żółtawego liścia ale ogólnie to prędzej ty jesteś spalony niż one, pozdro Uf od razu moja bania się wyprostowała. Miałem schiza , że już po nich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Grudnia 2021 @Juras80 nie jaraj tyle stary jeśli faktycznie tak było 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Grudnia 2021 🤦🏻♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 6 Grudnia 2021 28 minut temu, onyx napisał: @Juras80 nie jaraj tyle stary jeśli faktycznie tak było Potwierdzam jedno i drugie się wydarzyło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 6 Grudnia 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2021 @Juras80 Robisz wizualnie bajoro, rób tak dalej, a planty szlak trafi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 6 Grudnia 2021 Co powiecie jak na 8 dni od pestki w wodzie po tem doba ręcznik , doba kostki torfowe i donice docelowe. 2 minuty temu, Zielone krainy napisał: @Juras80 Robisz wizualnie bajoro, rób tak dalej, a planty szlak trafi. Myślisz ze przelane ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2021 @Juras80 Lejesz, jakbyś uprawiał lilje wodne, a nie konopie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 6 Grudnia 2021 Na poczatku lejesz po 50-100 ml na planta, w miare wzrostu podlewasz wiecej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2021 @Zielone krainy Wyjaśnię ci, to, co powinno być dla ciebie oczywiste. Konopie to nie rośliny, jakie lubią bajoro, korzenie konopi się w bajorze duszą i gniją, a potem masz klapę uprawną, jaka jest nieunikniona. Leje się delikatnie i z wyczuciem, ziemia ma być lekko wilgotna, a nie ma być błota. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 7 Grudnia 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach