ArteK 439 Napisano 18 Listopada 2021 (edytowane) Obserwuje planta i faktycznie liscie są zrośnięte ze sobą próbowałem rozchylic to troche naderwałem liść, nie widać następnego pìętra, miał ktoś podobnie. Bede go obserwował w ostatecznosci skonczy w koszu. Edytowane 18 Listopada 2021 przez ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Listopada 2021 @ArteK ma boczne odrosty więc będzie się rozwijał 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 18 Listopada 2021 @Tester Ciekaw jestem jak sobie z tym zrostem poradzi. Smieszne moja Kobieta mowi ze to konopia syjamska xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 18 Listopada 2021 @Zielone krainy Widziałeś kiedyś taką mutacje? Czy jak to nazwać🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Listopada 2021 (edytowane) @ArteK Nie, nie widziałem, ale nie ma innego wytłumaczenia, jak genetyka, więc raczej, jakieś zaburzenie genetyczne. Edytowane 18 Listopada 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 18 Listopada 2021 @Zielone krainy tez mi sie tak zdaje. Kazda pestka robila jakieś psikusy. Wszystkie mają tyle samo dni. Te dwie mniejsze gsc z bulka z tyłu cream kush z BB. Tak jak napisałeś genetyka. Ciekawe co z twgo bedzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Listopada 2021 Tu na forum już ktoś pokazywał coś podobnego. Odrosty puszczała i one rosły normalnie. 2 głowa będzie 🙂😳 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 19 Listopada 2021 ja mialem cos podobnego w purple-punch. Roslo normalnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 20 Listopada 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 20 Listopada 2021 @Dobry_Człowiek! @KlausKörner @Zielone krainy @Tester wychodzi na to ze ten zrost odpadnie i zostaną tylko te dwa boczne odrosty. Trudno i tak nie liczylem ze z tych pestek coś wyjdzie. Narazie cream kush idzie dobrze. W tym dałnie w ziemi zauwazyłem takie srebrne małe robaczki. Nic zobacze dzisiaj jak to tam wygląda jak lipa straszna to ciekawe jak daleko poleci przez balkon donica 2L obstawiam jakies 46m Robimy zakłady do wygrania wycieczka w zakładach mięsnych "parufka" 🤓 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Listopada 2021 @ArteK Trzymaj roślinę, powinno być dobrze, jakiś mały zrost, jaki odbiega od normy nie powinien zaważyć na plonie, a roślina wygląda ogólnie zdrowo, więc bym to po prostu olał i uprawiał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach