TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 16 Listopada 2021 Moze mi ktos wytlumaczyc jak to jest z dawkowaniem tych nawozów? Mam calmag,alga a mic, heaven, root juice, grow,bloom, top max i chodzi mi konkretnie czy root juice’a jest sens dawac w 6 dniu atomata? Calmag,heaven i algamic moge stosować do oporu ? Czy najlepiej np zmieszać bloom z top maxem i podlać na starsza roślinę a spryskać calmagiem i algamic. Co wiec z bio heaven ? Czy zmieszać wszystko razem ? Jak to jest ? W jakich dawkach oprysk ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Listopada 2021 Bio bizz tabela 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Listopada 2021 Ale żeś namieszał, szacun dla tego kto to zrozumie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Listopada 2021 @konopny_janusz tabele? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Listopada 2021 (edytowane) @KlausKörner nie, tylko ten pierwszy post, dodaliśmy wpis prawie w tym samym momencie 😄 Edytowane 16 Listopada 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KKP w.k 0 Napisano 30 Listopada 2021 @KlausKörner a jakiego ph wody siwe trzymać przy ziemi biobizz i nawozach od nich? Gdzies widziałem, że biobizz zaleca ph 6.5-7. Proszę o potwierdzenie lub zdementowanie tego jeśli to możliwe. Piona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Listopada 2021 Konopia toleruje zakres 6-7 to jest optymalne, 6,2-6,4phwydaje się być bliskie ideału. Ziemia bio bizz ma odpowiednie pH. Nawozy biobizz zakwaszaja pH więc dokup sobie pH up. Miernik masz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KKP w.k 0 Napisano 30 Listopada 2021 @KlausKörner tak, ad11 ph up i down tez. Więc trzymać się kolo 6,5. Ok dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 28 Grudnia 2021 Dla dociekliwych :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Grudnia 2021 @Lasir Ten napis w rogu etykiety "+info" jest tak głupio usytuowany że szok 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 28 Grudnia 2021 @Udyr No też go dziś zauważyłem dopiero :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach