TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 11 Listopada 2021 @KlausKörner @Tester @Tomaszszym początek kwitnienia??? Co to za włoski???? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Listopada 2021 No tak wygląda początek kwitnienia. Włoski takie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 11 Listopada 2021 Taka ze tak powiem chyba niska jedt 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 11 Listopada 2021 Nie wiem czy to przez to ze pod ledami jest uprawiana albo za blisko mam je Moze wydawać sie tez niższa bo podsypalem ziemi prawie równo z doniczka @Tomaszszym @KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Listopada 2021 Daj lampę wyżej ona jak sałata wygląda. I bardzo bardzo zielona jest. Azot? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 11 Listopada 2021 Leje sama wodę, lampe wyzej podniosłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 13 Listopada 2021 @Tomaszszym @KlausKörner mozna to nazwać lst ? @Zielone krainy @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 13 Listopada 2021 @kubus425 na twojim miejscu zostawił bym ją w spokoju i zaczął kiełkować cos nowego, na lolka moze i bedzie a moze i wyjdzie kicha jak taka malizna zaczęła kwitnąć. Mojim zdaniem czas,prąd nie bedzie adekwatny do wyniku, trzymaj se ją ale siej nowe. Czym tam swiecisz? Jakis no name led? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 13 Listopada 2021 Lucky grow modular 110 a nowe juz dwie sa bo od poczatku cos z ta bulo nie tak… to moja pierwsza zabawa wiec nie liczę nazbyt wiele ale lekkie poprawki zrobilem i jazda z następnymi. 2x bule amnesia auto a na zdj red strawberry banana auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 13 Listopada 2021 @kubus425 ktos mial podobnie z krzoczkiem i byla to wina strasznie lipnego swiatła. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Listopada 2021 No i ok jest. Niech już rośnie. Ona w kwitnienie idzie to zaraz strzeli do góry odrostami. Coś się zobaczy, coś z tego będzie. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 13 Listopada 2021 Dostalem ja od kumpla po jego 2 uprawach i nie narzekał na nia. Moze to wina ze za nisko lampe trzymałem albo prZenawozona na poczatku @KlausKörner byłoby lepiej ale drugiego największego szczura połamałem i nie potrzebnie jak wkleiłem to stwierdziłem ze nic z niego nie bedzie bo opadł… po tym wszystkim oderwałem go i wyrzuciłem 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 13 Listopada 2021 Jw zostaw ja już podnieś lampe trochę niech się wyciaga 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Listopada 2021 Ona jest mocno azotem napompowana 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 13 Listopada 2021 Nie leje jej nic prócz wody, myslalem zeby przy nastepnym podlewaniu dodać bloom i top max co o tym myślicie ?@KlausKörner @Tomaszszym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Listopada 2021 Nie, nie dawaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 13 Listopada 2021 Okk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 13 Listopada 2021 @KlausKörner a myslisz ze fim na niej by sie sprawdził ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Listopada 2021 Na niej tylko święty spokój się sprawdzi. Ona już kwitnie w zasadzie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 15 Listopada 2021 @KlausKörner @Tomaszszym powoli chyba odbija chyba. Wilgotnością sie nie kierujcie bo gdy otwieram boxa to spada drastycznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach