Duży Topek 42 Napisano 25 Listopada 2021 @grolsch3 Mi po prostu chodzi o to, aby jak najwięcej wycisnąć gram. Bo hps leży i się marnuje, a z spod samego marsa 100w to zbyt wiele nie wyciągne na powierzchni 50x50x120 I ostatnie pytanko. Zakładając że nie będę już kombinował i po prostu kupie nowy namiot aby pomieścić te 2 lampy. To czy jest taka możliwość, i jeżeli jest to zmieni się coś w plonie jakbym wpieprzył tam hpsa, a leda jakoś u boku ścianki zamocował tak w 2 tygodniu flow ? temperaturę jakoś postaram się utrzymać do 30 stopni. Tylko pytanie czy 250w na taki metraż to nie będzie zabójstwo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Listopada 2021 @Duży Topek ziomeczku z hps to Ci nie pomogę. Może @Szym coś więcej? Ja od samego początku jadę na ledzie. Ale pomysł z doświetleniem ledem na flo myślę że jest dobrym pomysłem, niekoniecznie na ostatnie 2 tyg, ale nawet wcześniej. Powodzonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 25 Listopada 2021 @grolsch3 od 2 tyg flow. @grolsch3 Nie ukrywam że jakbym miał siano od razu by wleciał 200w attis jakiś plus ten ts600, ale na razie muszę pokombinować na tym co posiadam aktualnie. a co do hps'a to bez wentylacji wciagajacej w lato temperatura była 35-38stopni. także teraz powinno być ok. Tylko pytanie czy ilość światła zamiast pomóc tylko zaszkodzi. Jak nie uda się doświetlanie to po prostu dokończę uprawę na 100w, a następną fotorelacje założę już przy większym boxie i podwójnej mocy lamp i przy okazji zobaczymy jaka będzie różnica w plonie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 29 Listopada 2021 🖐️⭐ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 5 Grudnia 2021 Up @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 5 Grudnia 2021 Ciemno tu u Ciebie. Ogranicz azot to będzie lepsze na flo. Bo naladowane azotem są konkretnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 7 Grudnia 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Grudnia 2021 @Duży Topek które to dni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 7 Grudnia 2021 @onyx sprawdź na stronie 1/2 i podlicz bo nie liczę już ;c Dostałem pestkę ginger punch auto i myślę czy ją robić bo ma tylko 12% thc bazowe ? Ktoś ją może palił? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 12 Grudnia 2021 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 22 Grudnia 2021 Nie pytajcie czemu po co dlaczego, ale zaginęły 2 rośliny. Po prostu otwieram boxa po melanżu jednym drugim a tam 2 krzaki zaginęły prawdopodobnie w moich płucach. Uznałem że nawozy kopia to lecimy z nimi. Ale na dzięki Bogu uchowała się moja perełka amnesia gold, a auto pineapple zmutowała genowo za kare i chuy mi w dupę. @Tester koniec końców możesz zmienić nazwę Auto amnesia gold ts 600 Pamiętajcie nigdy nie trzymajcie otwartego boxa na cisni śniegowej 😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 22 Grudnia 2021 @Duży Topek co to za melanz byl!? Jestem pod wrazeniem XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 22 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed Po prostu jestem debilem na głodzie po mateuszowym Ale amnesie dokończę chodźby miałbym łańcuchem boxa owinąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 22 Grudnia 2021 @Duży Topek jak hps to leda odpuść, przy hps led nic nie da a tylko temperature podniesie znacząco. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Grudnia 2021 @Duży Topek Maly ciśnieniowcu 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach