onyx 881 Napisano 6 Listopada 2021 @Dobry_Człowiek! tak też właśnie będę robił bo jest to najlepszy sposób na wyeliminowanie wadliwych roślin 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIT 3 Napisano 11 Listopada 2021 Będę z chęcią odwiedzał Twoją fotorelacje,zwlaszcza ze tez juz zakupiłem pestki i w tym LSD;) Powodzenia życzę! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Listopada 2021 Jakiś upek ?@onyx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Listopada 2021 (edytowane) Dzień 14/ dzień 9 Temp 26°C wilgotność 70-80% Najstarsza panna idzie prawidłowo, wczoraj wykonałem na niej lst zaś druga panna przez parę dni stała w miejscu, myślę że mogłem uszkodzić system korzeniowy przy przesadzaniu do docelowej donicy, no cóż i tak w końcu odbije i jakoś to będzie, zastanawiam się czy nie powinien wrzucić biotabsa dopiero kiedy dziewczyny zaczną kwitnąć a nie od samego początku jak to zrobiłem ale już trudno, najstarsza dostaje 200ml wody a młodsza 100ml, póki co nie przejmuje się za bardzo bo dziewczyny zdrowe pH w normie warunki stabilne więc niech się dzieje wola nieba @Barney's Edytowane 12 Listopada 2021 przez onyx 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 12 Listopada 2021 @onyx jakie masz zdanie na temat auto ? Miałeś sezona ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Listopada 2021 @Brazil Munster miałem sezon i póki co za wcześnie że bym miał wyrobione zdanie na temat auto, aczkolwiek nadal twierdzę że jeżeli masz indoor to najlepiej jest mieć sezononowe krzaki a teraz chciałem tylko spróbować jak to jest mieć auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Listopada 2021 @onyx moim zdaniem mała idzie prawidłowo tylko trochę na szybko lst moim zdaniem mogłeś poczekać do tych 20 dni i odrazu boczne złapać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Listopada 2021 @Barney's może faktycznie ciut za wcześnie ale wydaje mi się że 20 dzień to za późno na gięcie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Listopada 2021 @onyx mamy roślinki w tym samym wieku to sobie porównany a ty liczysz roślinki od włożenia w glebę ? Moje zostały włożone 28 Tu też nie chodzi że za wcześnie ale te 5 dni po przesiadce powinno dać sie jej na regenerację @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Listopada 2021 @Barney's ja liczę od wyjścia na swiat, a wysiane były dwa dni przed narodzinami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Listopada 2021 Czyli którego ? Widzę że też 28 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Listopada 2021 @Barney's pestki wsadziłem najstarszej chyba 29 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Listopada 2021 U mnie tak to wygląda 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Listopada 2021 @Barney's który to dzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Listopada 2021 @onyx on ma sezony, co tu porównywać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 13 Listopada 2021 @onyx 15 w Coco lepiej idzie ogólnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) Dzień 27/ Dzień 22 Małe duże problemy w trakcie uprawy, jakiś tydzień temu niechcący złamałem główny szczyt w najstarszej pannie po czym dwa dni później to samo się wydarzyło z młodszą, są to automaty na których niechcący wykonany został topping, myślę że przerwy między projektami negatywnie wpływają na wcześniej zdobyte doświadczenia bo człowiek zapomina jakie panny potrafią być delikatne na początku bo potem kiedy podrosną stają się silne i ciężkie do złamania Na ten moment mam wrażenie że wyjdą karzełki ale kto wie, najstarsza wydaje się byc trochę nabita azotem ze względu na biotsbsa Aktualnie dziewczyny dostają wodę filtrowaną z dzbanka wraz z root juice, alga mic z biobizza, Kiedy zacznie się kwitnienie zapodam im rino skin, zaciekawił mnie mocno tym @Dobry_Człowiek!k. kolejnym problemem jest że właśnie zauważyłem awarie Leda a mianowicie utratę mocy oscylując w jakieś 30% a to dopiero drugi projekt na tej lampie więc szkoda, myślę że dokupie Leda 60W z ledam na kwitnienie i będzie git. Edytowane 25 Listopada 2021 przez onyx 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) @onyx czemu ci nie świecą wszystkie diody? ja tak nie mam, jak zmniejszam pokrętłem nawet na 20% to świecą wszystkie ale dają po prostu mniej światła Edytowane 25 Listopada 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Listopada 2021 @konopny_janusz coś się popsuło 😕 Boje się przy nim szperać bo go już całkiem załatwię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 25 Listopada 2021 Kurestwo jebane chińskie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach