Gość Zielone krainy Napisano 7 Listopada 2021 @Udyr A luz, myślałem, że ty jakoś chcesz stopniowo skracać dzień, jak w naturze, gdzie słońce nie od razu na 12/12 wskakuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Listopada 2021 Kripple 29 d. Pierwsza noc 12/12, już by kudły pokazywała powoli ? Albo to błąd i mam automata albo nie wiem 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 8 Listopada 2021 @Udyr dziwne dziwne 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Listopada 2021 Daj lepsze foto. Ale moje pokazały po 30h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Listopada 2021 @Brazil Munster Mają noc teraz, jutro rano jej strzelę zbliżenie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 8 Listopada 2021 @Udyr ja takie zjawisko czesto mialem na wege. Gdzies kiedys czytałem ze roślina może tak pokazywać ze jest gotowa na kwitnięcie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Listopada 2021 @Brazil Munster Lepsze foto, wygląda na to że na głównej łodydze wypuściła kudły. Teraz czekam tylko aż druga zacznie obrastać 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 9 Listopada 2021 No to cipa na wierzchu 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Listopada 2021 W dniu 09/11/2021 o 14:25, Brazil Munster napisał: to cipa na wierzchu Teraz yno ładować... jak do pieca i wyrośnie na zacna prostytutke, która będzie dawać... Satysfakcje z jej ujerzdżania ha ha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Listopada 2021 Cotygodniowa aktualizacja. Holy Grail kush 36 dzień Kripple Roulette 32 dzień Leci sama woda 6.3-6.5 pH Warunki dzień/noc: 25-6'C/20-21'C Rh dzień/noc : 70+/65-80 Przełączone 4 dni temu na 12/12, kripple pokazała włosy po 24h, holy Grail jeszcze nie określony. Codziennie poprawiam lst, robi się gęsto 🙂 Pozdro, Wilk 🐺 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Listopada 2021 Moja kobieta zaskoczyła mnie małym prezentem. Poza tym pannom podobają się warunki i opieka moim zdaniem. Holy Grail kush 38 dzień Kripple Roulette 34 dzień Leci sama woda 6.4-6.5 pH Warunki dzień/noc: 26'C/20-22'C Rh dzień/noc : 60-65/70-80 Pozdro, Wilk 🐺 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 13 Listopada 2021 @Udyr kobiety nie są bezinteresowne, to nie to co mężczyźni, na pewno będzie chciała ze dwie szyszki przerobić na kolczyki, albo jedną wielką na wisiorek 😉 joke oczywiście. Skarb a nie kobieta. A tak serio, fajnie Ci tam wszystko idzie. Nie zapeszając 🖐️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Listopada 2021 @grolsch3 albo kilka giesow na zapalenie 😄 Moja połówka też lubi czasem zapalić, więc to będzie rozsądny deal 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Listopada 2021 MiHoly Grail kush 40 dzień Kripple Roulette 36 dzień Warunki: temp dzień/noc 26'C-28'C/23'C-24'C Wilgotność dzień/noc 45-50%/60-65% Dziś rano dostały 1/3 dawki z tabeli Bio-bizza grow/bloom/calmag wymieszana na 6.3-6.5 pH. I na całe szczęście w samą porę, ponieważ wyssała już co było w ziemi. Powinny wrócić do normy do 3 dni. Powoli zmniejszam wilgotność, żeby nie kusić losu 😄 Jak myślicie powoli fryzjera umawiać, czy dać im tydzień ? Pozdro, Wilk 🐺 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 15 Listopada 2021 Jak chcesz defoliowac, to lepiej zacznij sobie teraz po kilka liści tylko co kilka dni. Mniej stresowe to niż ogolenie jej za jednym rzutem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Listopada 2021 (edytowane) @KlausKörner podginalem liście w dół żeby jej nie przeszkadzać. Nie dodałem że są po 7 dniach od przełączenia na 12/12. Jutro jej kilka usunę, dziś jestem uspawany że szok. Więcej krzywdy niż pożytku by było. Ten kush pokazuje preflowery po tygodniu 12/12, a ta ciamajda Kripple pokazała kudły dzień po przelaczeniu i sobie leci w górę 😄 Edytowane 15 Listopada 2021 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Listopada 2021 @KlausKörner A jednak ręce się nie trzęsły 😄 od razu się zrobiło luźniej 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Listopada 2021 Up jak co czwartek. Holy Grail 43 d Kripple Roulette 39 d 11 dni po przełączeniu na 12/12 Warunki: temp dzień/noc 26'C-28'C/23'C-24'C Wilgotność dzień/noc 40-57%/55-62% Dostają na przemian sama wodę i wodę z mixem bio-bizz wg tabeli, zwiększam powoli z 1/3 do połowy dawki. Chyba czas będzie im usunąć to co i tak nie dostanie światła, a jest tego sporo. Jakieś rady ? Zjebki też mile widziane 😄 Pozdro, Wilk 🐺 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 18 Listopada 2021 @Udyr coś sporo indukują a oprócz tego wszystko jest git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Listopada 2021 @onyx preflowery pokazały w 2 i 7 dniu. Więc nie wiedziałem jak to liczyć. Moje pierwsze krzuny i chyba dlatego 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach