onyx 881 Napisano 3 Października 2021 @PereZi no i git tak że czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj a projekt ci się uda i będziesz zadowolonyc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PereZi 11 Napisano 3 Października 2021 @onyx Na jednym z tych małych listków pojawiła się biała plamka. Z tego co widziałem w innych tematach ludzie zbytnio się tym nie przejmują. Może to świadczyć o czymś niepokojącym na tak wczesnym stadium rozwoju? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Października 2021 @PereZi póki co niech rośnie nic jej nie jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Października 2021 @PereZi Jest jeszcze za wcześnie, żeby cokolwiek powiedzieć, narazie idzie dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PereZi 11 Napisano 4 Października 2021 @onyx a o tej co sądzisz? Wyszła 3 dni po pierwszej, nie jest lekko zgnita? W dniu 03/10/2021 o 12:01, onyx napisał: @PereZi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Października 2021 @PereZi stary póki co to za bardzo się przejmujesz wszystkim a zdjęcie jest nie dokładne, trochę więcej luzu bo nadgorliwość gorsza od faszyzmu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PereZi 11 Napisano 4 Października 2021 @onyx Taa, z dwie godzinki po ostatnim wpisie ładnie zaczęła wychodzić do góry, po tym sam ogarnąłem że musze zluzować więc dobrze gadasz 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PereZi 11 Napisano 11 Października 2021 W dniu 03/10/2021 o 11:58, Peiper napisał: @PereZi Gdybyś zrobił fotorelacje, to chętnie bym zaglądał, bo też sie ucze. Gdzieś czytałem, że do automatów daje sie donczki 11 l, to nie jest duzy koszt, może pomyśl nad przesadzeniem do większej. Jak bedziesz robił fotorelacje, to napisz jakiem masz lampy, ziemie, itp. W zakładce fotorelacje indoor kilka godzin temu dodałem swoją, zapraszam:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Października 2021 Pod jakim tytułem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PereZi 11 Napisano 12 Października 2021 @KlausKörner 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach