Barney's 271 Napisano 15 Grudnia 2021 @Udyr biohumus się nie nadaje do indoor bo ma złe proporcje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2021 @Barney's po prostu jestem przezorny i staram się być ubezpieczony po ostatniej ścince i aktualnym Criticalu xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 15 Grudnia 2021 Dlatego masz problemy bo za bardzo chcesz Ja robiłem to samo i już mam wyjebane zobaczę raz dziennie czy nie walą już w lampe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 15 Grudnia 2021 @Bloodwyn jaki jest koszt takiego żyrandoledu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2021 @onyx 20 zł rozgałęziacz, ok 40 zł 4x żarówkoled xd A lm niby 9200 daje łącznie W sumie 60 zł za 9200lm.. chyba mało $ co nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 15 Grudnia 2021 @Bloodwyn ile tam w jest łącznie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2021 Jedna żarówa 20W, cfl 150W, łącznie... niby 310W xd @onyx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Grudnia 2021 @Bloodwyn Czytałem, że żarówki z IKEA chyba o nazwie solhetta też są dobre i tanie. I goście sobie uprawiają na żyrandoledzie po 1m2. Przypominają się czasy jak się na 6x 23w cfl bawiło lata temu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2021 Ale te dwa żyrandole chyba starczą na ten namiot, ktoś wcześniej sugerował by cfl wywalić. Chwilowo służy za lampke xd @Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Grudnia 2021 @Bloodwyn Jak wbijesz tam parę sztuk to czemu nie. Oby barwa się zgadzała. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 15 Grudnia 2021 @Bloodwyn jak masz jakiegoś linka do tego żyrandoledu to poproszę na priv że bym miał gdzieś zapisane na czarną godzinę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Grudnia 2021 Witam Was, taki krótki up, roślinki rosną jak na drożdżach, poniżej Critical Haze: Pzdr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 22 Grudnia 2021 @Bloodwyn pryskasz je czymś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Grudnia 2021 @Dobry_Człowiek! tak, woda z lekkim stężeniem nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 22 Grudnia 2021 (edytowane) @Bloodwyn Odpuść to sobie bo to większe prawdopodobieństwo pleśni. Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Dobry_Człowiek! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Grudnia 2021 @Bloodwyn Nie boisz się pleśni pryskając kwiaty ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Grudnia 2021 @Dobry_Człowiek! @Udyr mówicie, że plecha powstanie? Hm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Grudnia 2021 @Bloodwyn Nie musi, ale jest większe prawdopodobieństwo przy opryskach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Grudnia 2021 W takim razie przestane dawać im te opryski xd reszta wygląda tak: Bubble Kush White Widow 1 A drugiego nie mogę wstawić, za duże zdj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Grudnia 2021 @Bloodwyn w okresie Wega pryskaj ile chcesz przed ciemnią ale na flo zwłaszcza jak już kwiaty się uformowały to jest prawdopodobieństwo pleśni na kwiatostanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach