Mlodygrower 18 Napisano 27 Listopada 2021 W poniedziałek przyjdzie lupa jubilerska będziemy sprawdzać trichomy 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 1 Grudnia 2021 9@onyx @KlausKörner @Zielone krainy wybaczcie ale musiałem dziś coś na próbę 😞 to było. Silniejsze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Grudnia 2021 @Mlodygrower Topek, jak to topek, mały, ale ładny. Powiedz, jak zapach, smak i doznania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 1 Grudnia 2021 Dopiero co zerwany zobaczę jutro chyba że jakiś sposób by szybko podsuszyć? @Zielone krainy Pachnie ładnie cytrusami, mega intensywnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Grudnia 2021 @Mlodygrower Pikarnik 90 stopni , jakieś 90 minut, ale będzie lipa w smaku, zapachu i mocy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 1 Grudnia 2021 @Zielone krainy to nie robię fuszery tyle. Poczekałem zostawię do jutra powieszone w szafie 🙂 najwyżej rano nie będzie się dało do pokoju wejść hahaha Trochę podeschnie i jutro dam relacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 1 Grudnia 2021 @Mlodygrower poczekaj nawet te dwa trzy dni a będzie ci dane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Grudnia 2021 @Mlodygrower Zrób sobie suszarkę z pudełka podziuraw je, by był przewiew, najlepiej, jakbyś wstawił wiatraczek komputerowy do tego pudełka, by lekko w nie dmuchał, ale jak nie masz, to wystarczą dziurki zioło powieszone na nitce , by nie dotykało ścianek pudełka i postaw w jakimś przewiewnym miejscu, nie wsadzaj nigdzie , gdzie nie ma wymiany powietrza, bo wejdzie plecha i pójdzie na straty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 1 Grudnia 2021 @Zielone krainy w ciemnym? Czy normalnie no na szafce w pokoju postawic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Grudnia 2021 @Mlodygrower We w miarę ciemnym, bo światło rozkłada thc, ale nie musi być ciemnia całkowita, byle światło nie padło na roślinę, jak będziesz ją trzymał w pudełku, gdzieś, gdzie światło słoneczne i mocne oświetlenie lampki nie dociera, a gdzie jest przewiew, to powinno być w porządku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 4 Grudnia 2021 @Zielone krainy Jak dla mnie są przezroczyste ty co sądzisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 4 Grudnia 2021 ja tam widzę troszkę bursztynu. Ja bym ciał, ale mnie się nie słuchaj 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Grudnia 2021 @Mlodygrower Niedojrzałe ziomku, mieszanka, sporo przeźroczystych, czekaj cierpliwie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 9 Grudnia 2021 I poszlo pod kose, patrzac na pierwsze zdjecia w tym temacie myslelismy ze pojdzie na straty. Na mokro 106g - dobre bedzie i 10 na sucho jak na 1 krzaka Dziekuje wam wszystkim za cierpliwosc i pomoc 🙂 wkrotce zaloze temat o dziewczynach ktore wkrótce przelacze na kwitnienie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 9 Grudnia 2021 (edytowane) @Mlodygrower graty mordo na pewno będzie więcej niż 10 pozdro Edytowane 9 Grudnia 2021 przez onyx 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Grudnia 2021 Szkoda ze jeszcze nie poczekałeś, trudno, 10 i dobra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 9 Grudnia 2021 @ArteK na co czekac trichomy wiekdzosc mleczna 🙂 smak i stan mi odpowiadał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Grudnia 2021 @Mlodygrower chyba że to zmienia postać rzeczy 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Grudnia 2021 @Mlodygrower 20-25 będzie Może nawet przy 30 się zakręci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Grudnia 2021 Stawiam na 20 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach