Gość Zielone krainy Napisano 27 Października 2021 @Mlodygrower Patrząc na nie, to zniżyłbym je nawet do 20 cm nad szczytami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 27 Października 2021 @Zielone krainy coś z nimi nie tak? Wkrótce zima myślę czy nie będzie potrzeby podnieść temperatury w boxie o około 4/5st jakiś pomysł? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 29 Października 2021 @KlausKörner @onyx i inni 🙂 Potrzebna pomoc dziewczyny w nomym domku maja 17/20 st. nie mam pomysłu jak ponieść temperaturę, box stoi w pomieszczeniu gdzie nie ma ogrzewania i nie mam jak tego dogrzać jakiś pomysł? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Października 2021 @Mlodygrower grzejnik rurowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 30 Października 2021 @Szym sprawdza się? Ktoś testował? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Października 2021 @Mlodygrower w growshopach jest, ktoś miał tu na forum i było ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 30 Października 2021 @Szym jakoś się reguluje temperaturę czy jak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Października 2021 @Mlodygrower nie miałem tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 31 Października 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 3 Listopada 2021 @Zielone krainy Czy wszystko ok :)? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Listopada 2021 @Mlodygrower wydają się nabite azotem ale oprócz tego jest git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 3 Listopada 2021 @onyx nabite azotem? Wytlumaczysz? @onyx nie bardzo rozumiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Listopada 2021 You used too many nawóz xD 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Listopada 2021 @Mlodygrower kiedy roślina jest ciemno zielona to znaczy że albo dałeś jej za dużo nawozu w którym jest azot albo ziemia której używasz ma go w sobie dużo i potocznie się mówi nabita azotem, należy pamiętać że przenawożenie jest gorsze od niedoborów ponieważ blokują przyswojenie składników odżywczych i mimo że w ziemi jest dużo papu tak roślina zablokowana ich nie przyswoi co może doprowadzić do pojawienia się niedoborów, wtedy człowiek sobie mysli wtf cały czas jej daje jeść a nadal widać że jest głodna i dalej leje a po tygodniu roślina umiera 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 3 Listopada 2021 @onyx @onyx zrobię potem zdjęcie w normalnym świetle podlewana jest średnie co 4 dni plus minus zależy, na żywo nie ma takiego ciemnego koloru wieczorem koło 21 wstawię fotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 3 Listopada 2021 @Mlodygrower nie pękaj, dobrze jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Listopada 2021 @Mlodygrower spoczko dlatego napisałem "wydaje się nabite azotem" bo światło też potrafi płatać figle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 3 Listopada 2021 @onyx @KlausKörner nie ukrywam że nie mogę się doczekać aż spróbuję tego 1 swojego jak. Myślicie połowa grudnia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Listopada 2021 jest git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 3 Listopada 2021 @Mlodygrower no na święta bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach