Mlodygrower 18 Napisano 23 Września 2021 @Zielone krainy ok skomplikowane w użyciu? Trzeba do tego coś dokupić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Września 2021 @Mlodygrower Nie, banalnie proste, jak budowa cepa, nie trzeba niczego dokupywać do tego miernika. Chyba, że baterie, swoją Adwę dostałem z wyczerpanymi bateriami, więc musiałem dokupić, ale tak normalnie powinna mieć w sobie sprawne baterie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 25 Września 2021 @KlausKörner zdjęcie zrobione minutkę temu 🙂 jak oceniacie sytuację na ten moment? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 25 Września 2021 A ty? Widzisz poprawę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 26 Września 2021 @KlausKörner no mi się wydaje że liście są bardziej uniesione do góry roślinka tak jakby zaczyna żyć ale to nie ja tu jestem fachowcem 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 27 Września 2021 @KlausKörner póki co lać sama wodę tak? Ile wody co ile dni plus minus, zdjęcia z dzis Może lampę trochę do góry czy jest dobrze? Wydaje mi się że ma duzo liści ale jest malutka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Września 2021 Na razie wodę. Niech dojdzie jeszcze do siebie. Wodę lej rzadko, no musisz sam się podlewać nauczyć. Pół litra dwa razy w tygodniu póki co, nie więcej. Na weekend calmag daj dawkę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Września 2021 @Mlodygrower który to dzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 27 Września 2021 @onyx 29 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 28 Września 2021 Jak to przy 1 uprawie nie stawiam na ilość jakość ale naukę czy takie lst jest poprawnie wykonane? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 28 Września 2021 @Mlodygrower wydaje się tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Września 2021 @Mlodygrower generalnie lst wykonane jest poprawnie aczkolwiek dosyć późno jest ono zdobione bo powinno się tak 14-16 dniem zaczynać wyginać bo jeżeli to automat to lada moment zacznie kwitnąć 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 28 Września 2021 @onyx tak wiem że za późno 🙂 ale na przyszły projekt trzeba nabrać doświadczenia na tym co się da 🙂 Jeśli jakieś uwagi co byś zmienił lub co dalej z lst to z chęcią posłucham 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 3 Października 2021 @KlausKörner tak wygląda to dziś 🙂 Co sądzicie? 30 dzień życia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 3 Października 2021 Mniej wody lej. Bloom możesz już wprowadzać . Dwa tygodnie i będzie kwitła. Może szybciej. Będziesz widział, zerwie się do góry. Teraz tego nie widzisz ale zrobi się z tego małe V8. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 3 Października 2021 (edytowane) ok Edytowane 3 Października 2021 przez Mlodygrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 6 Października 2021 @KlausKörner v8 chyba rusza 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 12 Października 2021 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 13 Października 2021 @Mlodygrower roślina zdrowa i pomału kwitnie tak że na ten moment lać wode a będzie wszystko git, następnym razem nasyp więcej ziemi że by roślina miała lepszą cyrkulację powietrza na dole @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Października 2021 Elegancko. To ten sam krzak co miał iść na straty, czy podmieniłeś go? 🤪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach