Ważniak 191 Napisano 7 Grudnia 2021 @KlausKörner Ten Skitels to o samej wodzie? I co po czasie sądzisz o tej żywej ziemi? Wyrzucasz czy zostawiasz? W dniu 29/11/2021 o 21:38, KlausKörner napisał: Przełączylem swiatlo na 15,5h dnia 8,5h nocy. Zobaczymy co się stanie. Dla auto dobrze, zawsze parę godzin więcej na fotosyntezę, ciekaw jestem co zrobi sezon. Ktoś coś wie na ten temat? Sezon powinien przejść na wegetacje, myślisz że może być inaczej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Grudnia 2021 @Ważniak napisze ci morda na priv jutro. Co zjebałem, co myślę, jak to działa z innej perspektywy, tu nikt nie pojmie a i ty ani ja by w sumie nie pojął, bo trzeba dyskusji. Ważniak, działa to lepiej jak dopalacze, ale ja zjebałem, nie dopilnowalem podstaw. Bo działało na starcie jak szalone i zjebalem 19 minut temu, Ważniak napisał: Sezon powinien przejść na wegetacje, myślisz że może być inaczej? Nie powinien albo powinien, nie przy iluś tam godzinach, i tu cała magia. Na greenhouse seeds blog, dużo jest takich relacji, że zmienia się period na 12h, czekasz 4 5 tygodni i 15,14,16h światła. Nie ważne w sumie, ale wiedz, że i tak się robi To jest ten moment kiedy ona już kwitnie haraszo i płci nie chce zmienić, i bliżej jej do końca niż hermic się oplaca Wtedy walisz i 16h światła. Przy 18h krzak potrzebuje 2-3tyg na zmianę periodu i uda się 30% Nie tak łatwo przełączyć period na weg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szwagrom 70 Napisano 14 Kwietnia 2023 @KlausKörner Ale kozaczek palenie, mistrzostwo świata 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 14 Kwietnia 2023 @Szwagrom skitles? Oj tak. Ślicznie pachniał:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach