fxxx1337 880 Napisano 6 Grudnia 2021 @Zielone krainy pk 13/14 cały czas dostają pełna dawkę praktycznie, azot dla og kusha jeszcze jedynie jest podawany bo jest najbardziej w tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Grudnia 2021 @fxxx1337 które to są dni panienek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Grudnia 2021 @onyx 74 jakos chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Grudnia 2021 @fxxx1337 no to powolutku zbliżają się do końca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Grudnia 2021 @onyx OG Kush będzie opóźniał kosę, bo jest w tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 6 Grudnia 2021 @fxxx1337 dokładnie, niestety z nim najsłabiej i od początku był po tyłach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Grudnia 2021 Będzie masno movement @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 6 Grudnia 2021 @konopny_janusz jestem ciekawa ile g będzie miał górny szczyt cream kusha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies po wadze mokrego oszacujesz ok 25% wagi, ja mam taką nieciekawą sytuację z Future nie przyłożyłem się do lst i mam jeden top na środku a reszta po bokach jakieś wypierdki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 6 Grudnia 2021 Właśnie z tym lst mam podobnie, tu nie zdążyłam bo praca a po 24h już przyrost ogromny, tu nie dałam drutu i wygląda jak wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies @fxxx1337 i tak czy siak jeden marsik na 4 planty to spore wyzwanie dla niego a trzeba mu przyznać że póki co radzi sobie fajnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 8 Grudnia 2021 Sorki za długą nieobecność ale choroba mnie rozłożyła :c cream kush od ostatniego podlewania nadal ma full wody, nie tykam go na razie. Lemon jutro będzie podlewany, jak na ten moment myślę co by mu dać, każda propozycja mile widziana. Og kush wczoraj dostał max dawkę terra bloom i 1,5ml calmag, chyba powolutku dogania siostry. AK max dawka PK 13-14 i 2ml calmag. Jakoś to leci 😅 well, pora na mały spamik zdjęciami Dzień 77 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Grudnia 2021 120 pęknie spokojnie ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies @fxxx1337 Ładne, jakieś plany, co do kosy ? Tniecie na mleku z domieszką bursztynu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Grudnia 2021 @Zielone krainy Ścinka pewno byłaby za około 2 tygodnie, ale OG Kush się opierdalał cały czas i jest w tyle flo o 1-2 tygodnie. Jako, że są dwie sativki i dwie indici to trzeba jakoś wyrównać, więc moim zdaniem najlepiej byłoby ciąć na 90/10% mleku, może 80/20. Myślę, że kilka dni przed Nowym Rokiem już będą gotowe do ścinki. Najbardziej jestem ciekaw tych Sativ, czyli Lemona i AK47. Sam nie sadziłem nigdy sativy żadnej i chciałbym poczuć co może bardzo mocna sativa zrobić z człowiekiem ;D A te odmiany z przewagą indica to już przeruchane dla mnie są xD te co rosły poprzednio czyli LSD i Blueberry, to zostało mi jakieś 3g LSD tylko, a BB się skończył już. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 9 Grudnia 2021 @Zielone krainy cream kusha najchętniej bym ścięła 90/10, ostatnio zrobiłam test w wapku i jest moc, 0.09 na 2 osoby i obie nas klepło, moja przyjaciółka która ze mną tego próbowała przeraziła się jak jej powiedziałam, że to jeszcze jest nic bo będzie mocniej xD W okolicy świąt będę ścinać kilka topów żeby na sylwka było 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Grudnia 2021 Taki couch locker będzie z tego cream kusha 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 9 Grudnia 2021 @Udyr taki jest plan 😆 potrzebuję takiego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Grudnia 2021 @fxxx1337 @Queen Of Cookies Mówicie jednym głosem , ja swoje LSD , jakie nie dojdą jednakowo, bo jedna roślina ma sporą przewagę nad drugą, będę ciał jedną na 40-50 % bursztynu, a druga będzie miała pewnie ledwo mleko z niewielkim dodatkiem bursztynu, ale w sumie to dobrze. Jeden temat będzie na wyjątkowe okazje, a drugi do codziennego wieczornego użytku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 9 Grudnia 2021 @Zielone krainy totalnie popieram mordeczko, aż bym spróbowała 🥲 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach