Queen Of Cookies 206 Napisano 21 Listopada 2021 @Tomaszszym U nas kwestia w drugą stronę, musimy do 6,5 dobić bo już umierały. Nie wiem nawet co poszło nie tak z tym pH. Teraz i tak trochę dupiato bo phmetr umarł (*) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 21 Listopada 2021 @Queen Of Cookies ja u siebie od początku miałem za wysokie przez wodę pierwsze dwa tyg nie zbijałem i nie mierzyłem i wyszło pH 7 lub wyżej na chwile obecna cieszę się ze jest w tych granicach nie chce za bardzo zakwasić bo na kwitnieniu chyba lepiej jak ponad 6 o ile się nie myle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Listopada 2021 A tak polecali adwę a tu zdechł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Listopada 2021 Mi też zdechł 😄 ale od razu wymienili na nowy. Bo był wadliwy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 23 Listopada 2021 Dziewczynki zdrowieją, @fxxx1337 ostatnio dał im wycisk i mają się dobrze 😊 topki przybierają masy, trichomów więcej i więcej Podlewanie jutro, dzisiaj miał być health mix (A lemon i cream max dawka pk13/14, calmag max dawka i terra bloom 2.5ml) ale mają sporo wody jeszcze. Później wrzucę zdjęcia całych 😊 1. Lemon 2. Cream 3. AK 4. OG 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Listopada 2021 Nie wiem jak ty uważasz, ale może pora zastanowić się na odstawieniem azotu całkowicie i redukowaniu po woli pk? Ten azot jest i w bloom i w calmag, a masz już drugi etap flo, akurat pk masz bez magnezu więc calmag trzeba było, muß to muß, jednak azot warto by było odstawić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Listopada 2021 @KlausKörner jak one maja i tak duże deficyty azotu. Teraz to głównie pk z calmagiem idzie. Jeszcze i tak 4tyg flo zostały, to jeszcze 2 tygodnie na pk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 24 Listopada 2021 @KlausKörner przyznam szczerze, że dopiero się uczę co i jak z niedoborami więc tutaj zdaję się na oko fxx tym bardziej, że jednak nie raz już mnie z opresji wyciągał jak coś nie tak z maluchami było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Listopada 2021 @Queen Of Cookies jak sobie stryjenka życzy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 28 Listopada 2021 Update Wszystkie panny rosną i maja sie dobrze, problemy z ph ustały i juz rozwój jest zadowalający. Tydzien 5/6 flo Miesiąc i kosa 4 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Listopada 2021 👽👽👽 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 29 Listopada 2021 Og pije jak szalony, mam nadzieję, że dojrzeje na czas i nie opóźni znacząco kosy, @fxxx1337 dzisiaj go podlał jakimś mixem, niech on się wypowie co to było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Listopada 2021 pk13/14 full dawka calmag full dawka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 30 Listopada 2021 1. OG 2.lemon 3.cream 4. Ak Dzień 69 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies Nasze rośliny mają ten sam dzień życia, ale u mnie to fotoperiody, jeden ma 30, a drugi 28 dni wega + 39 dni kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 2 Grudnia 2021 Update: jutro podlewańsko 😏 7 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 5 Grudnia 2021 AK jakoś żyje, kolejne podlewanie jutro i jeszcze myślę co jej dać. Trichomy 50/50 Cream kush mimo ostatnich turbulencji ma się dobrze, górny top może być masny. Trichomy 55/45 to też małego topa z dołu ścięłam na test, jutro/pojutrze idzie do waporyzatora to zobqczymy OG najbardziej z tyłu, może być bardziej energetyczny mimo, że indica, może być kozackim kontrastem dla cream. Trichomy szkoda gadać, fxx ostatnio je wyśmiał, może wyjść coś wspaniałego 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies Jest ogólnie ok, ale trochę reklama głodu, karmił bym mocniej , jak chodzi o P i K. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 5 Grudnia 2021 @Zielone krainy taki jest plan, leci pk i troche calmagu Powiem ci, że chyba trochę mnie przerosła hodowla 4 automatów, łatwiej z sezonem bo przynajmniej czas jak coś spierdoliss tak jak ja Lemonek… nie mam zdania w sumie, jest dobrze. 50/50 i raczej bez tragedii 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2021 @Queen Of Cookies Na kwitnieniu to już wszystko jedno, fotoperiod ma przewagę na starcie, a potem jest już tak samo. Nie żałuj pk, bo są głodne i tu bym zrobił kombinacje z bloom, a nie calmagiem, ale nie macie miernika. Na oko to 2 ml pk + 4 ml bloom na 1 l wody, ec wyjdzie pewnie w okolicy 2,2-2,3 , ale zjedzą ze smakiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach