Queen Of Cookies 206 Napisano 9 Listopada 2021 'plecha' już na każdym, chciałam odsunąć lemona żeby zrobić zdjęcie cream kusha i całe łapy się kleją 😝 Doniczki nadal ciężkawe więc podlewanie jutro rano, cream kush ciężki jak po obiadku u babci więc czekam. OG juź zaczyna tyć na topach 😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 9 Listopada 2021 6 minut temu, Queen Of Cookies napisał: Doniczki nadal ciężkawe więc podlewanie jutro rano To raczej pojutrze, jeśli chciałaś przesuszyć. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 9 Listopada 2021 Ja bym nie patrzył na czas w tym momencie. Bo jak one nie piją to prawdopodobnie masz sporo wody w doniczce. Jest to pierwszy krok do zgnilizny korzeni. Daj im odpocząć żeby dostały tlen do korzeni. Inaczej bedzie problem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 9 Listopada 2021 Liście nie są opadnięte więc nie jest tak źle ja bym cannazym im zapodal i calmagu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 9 Listopada 2021 1 godzinę temu, Barney's napisał: Liście nie są opadnięte więc nie jest tak źle ja bym cannazym im zapodal i calmagu Roslina może na górze pozniej pokazać co dzieje sie w ziemi w korzeniach. Też mialem taki problem w poprzedniej uprawie i tez większość doradzała mi zapodać jakies suple bo roslina pokazywała braki a tak naprawde nadmiar wody w ziemi blokował wchlanianie pierwiastków. I dziekuje sobie ze niezapodalem żadnych odżywek bo bym tylko popalił roślinke. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 10 Listopada 2021 Jakos leci 😄 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 10 Listopada 2021 Już bliżej niż dalej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 11 Listopada 2021 Dobra, podlewamy je. Skończyła się zabawa Do cream kusha leci 0.5l wody, 0.7ml pk 13-14, calmag 2 ml 6.6pH Ak: 0.5l woda, calmag 1ml i terra bloom 2.5ml 6.6pH OG: czysta woda 0.5l 6.4pH Lemon: 0.5l woda, 1ml calmag profilaktycznie bo lekkie niedobory 6.5pH Diagnoza dr. @fxxx1337 : jak urosną będą duże topy a lemon pachnie jak świeża podeszwa (xD) 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Listopada 2021 @Queen Of Cookies cream kush jak z zapachem ? Wyglądają bardzo ładnie ^^ To moj cream kush. 5.11 wyszedł z ziemi czyli ma 8-10 dni, troche slabo wygląda mojim zdaniem. Lampa ts1000 odległosc okolo 55cm od szczytu i 50 % mocy. Coś nie twk z wysokoscią lampy. Niektorym badyle na metr rosną u mnie przewaznie 50 cm uśrednione @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Listopada 2021 @ArteK spoko wygląda @ArteK to automat? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 15 Listopada 2021 @ArteK @fxxx1337 taaak. Lampa jest dobrze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Listopada 2021 @fxxx1337 to sie ciesze wszystkie parametry %70-55 Temp 19- 24 noc i dzień @KlausKörner tak srednio to co jaki czas ją podnosić i o ile cm? Tak pi razy dzwi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Listopada 2021 @ArteK będziesz widzieć czy się wyciąga, czy się zbija mocno. Nie da się tak określić na oko. Trzymaj lampe jak trzymasz i ewentualnie podnoś potem ją jak będzie już do góry szła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Listopada 2021 @fxxx1337 fajnie! Dzieki za pomoc i juz nie spamuje! Dzieki Jesio raz @fxxx1337 @KlausKörner 💪💨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Listopada 2021 luzno, piona 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 16 Listopada 2021 @ArteK one jeszcze będą rosły 😛 og kush się ociągał ale potem wystrzelił jak cholera Przygotuj już sobie druty do LST bo potem jak na szybko będziesz szukał to przerosną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Listopada 2021 @Queen Of Cookies drutu mam z 5 kg xD teraz mam rozkmine nad miernikiem ale nie bede Ci tu spamił 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 16 Listopada 2021 Edit: dzisiaj czysta woda ph 7 leci, jak narazie ogarniam problem w pH metrem. Ogólnie to tak, dzisiaj mi się spieprzył pH metr i nie było w necie żadnych podpowiedzi co zrobić. Kalibracja była awykonalna, po włączeniu zamiast tego np. 5 z kawałkiem było -2ph. @fxxx1337 gdzieś znalazł odpowiedź żeby go rozkręcić i będzie działało za jakiś czas, rozkręciłam i zobaczyłam lekką wilgoć. Po kilku godzinach poskładałam go i jest git, dla pewności skalibrowałam i śmiga 😄 Co ważne to ostatnio woda była w okolicy tej nakrętki z pseudo uszczelką więc wododpowność do pewnego poziomu tylko 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Listopada 2021 Każda panna miała zepsute ph stąd te niedobory (5.8-6) z czego nie rosły normalnie. PH juz wraca na odpowiednie tory i już widać lekką poprawę. @Queen Of Cookies podziękuj panu @grolsch3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 16 Listopada 2021 @grolsch3 dzięki za pomoc bo uratowałeś dzisiaj ten pHmetr przed lotem przez okno 💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach