Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2021 @fxxx1337 Jak za ciebie w domu trzeba wszystko zrobić, to nie dziwne, że do późnego wieczora pracuje. Ty muzełmaninem jesteś, kobieta to wielbłąd dla ciebie ? :D Pomóż coś. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Października 2021 Ja zaglądam do boxa raz w tygodniu, bo najzwyczajniej w świecie nie ma mn8e cały tydzień;D @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 30 Października 2021 (edytowane) Dzien 39 Panny po defoliacji lekkiej, zeby odslonić odrosty, poprawione LST na OG Kush'u, na innych juz sie nie oplaca, bo nie ma jak nagiąć, on da zdecydowanie najwiecej (mysle ze 45-60), pozostałe w granicach 30. Cream Kush juz zmienia kolor na fiolet ;D [fx] Edytowane 30 Października 2021 przez Queen Of Cookies 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 31 Października 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 31 Października 2021 Zdrowo to wygląda 👌 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 31 Października 2021 Mordki pomocy, coś złego a nie wiem co to, fxx też nie wie i mnie to martwi. Chodzi o to żółte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 31 Października 2021 @Queen Of Cookies tez tak miewalem i Mam wydaje mi sie ze to moze być od nawozów lejesz im bosta lub pk nie rozkminialem tego w sumie ale przeważnie na kwitnieniu wyskakuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 31 Października 2021 Mialem tak na dwóch wlansie w 2-3 tyg kwitnienia ale po 2 tyg zeszło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 31 Października 2021 Tipsy od fosforu. Nie ma lipy Na początku flo wyskakuje jako nadmiar bo na początku flo roślina jeszcze tak fosforu nie zużywa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 1 Listopada 2021 Fall in love with trichomy 🤍💚💜 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 1 Listopada 2021 O plecha bierze 🤪😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 4 Listopada 2021 (edytowane) Mały update, OG się krzewi jak pojebany, ma najmniejsze topki na ten moment ale jest ich najwięcej, wczoraj dołożyłam ze 3 druty żeby poodsłaniać. Lemon i ak bezproblemowo rosną. Cream kush za to już zaczyna polazywać niedobory, jak dobrze myślę to calmag, chętnie przygadnę jakieś porady na alchemiczne mikstury do podlewania. Na wczorajsze pytanie do Fxx czym je podlać powiedział, że sama woda jak nie wiem czym ale ostatecznie podlałam je 2ml calmag + 2ml terra bloom Edytowane 4 Listopada 2021 przez Queen Of Cookies 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 Calmag dobrze ze dałaś, on ma tak czy siak azot w sobie, ogólnie to pasowało by czymś je podkarmić. Nic innego nie wymyślisz, lej im to co masz, 5ml na litr bym dał tego na bloom, 2 to jak widać za mało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 4 Listopada 2021 @KlausKörner wow, nareszcie coś sensownego a nie 'plecha bierze' xD 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Listopada 2021 @Queen Of Cookies widzę że plecha bierze na fioletowym topie xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 A który to jest ten haze? I z jakiej firmy to nasionka w końcu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 4 Listopada 2021 @onyx a sssssssspier... @KlausKörner któryś po lewej xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Listopada 2021 @Queen Of Cookies jak się nazywa ten fiolet bo jak napauchnie to będę mega zazdrościł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Listopada 2021 @onyx Cream Kush @KlausKörner lemon haze od Freedom Farms, Polska firma, ale był limitowany drop i już nawet w google nie wyszukasz tego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 4 Listopada 2021 @Queen Of Cookies sprawdź pH dołem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach