Queen Of Cookies 206 Napisano 14 Października 2021 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 14 Października 2021 Będzie pewnie ladna ciasnota za 2 tyg 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Października 2021 (edytowane) XD w lewym górnym rogu LSD która ma za wysokie pH i której jebnalem lekkiego flusha może dojdzie do siebie Edytowane 14 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 14 Października 2021 @konopny_janusz jesteś trochę jak student prawa, nikt nie pytał jaki kierunek studiujesz ale ty i tak to powiesz i będziesz się tym flexować xD. Ładne te panienki twoje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Października 2021 @Queen Of Cookies w życiu bym na prawo nie poszedł, nienawidzę czytać książek i w ogóle uczyć się czegokolwiek na pamięć. Na szczęście udało mi się jakoś studia skończyć (nie te prawnicze oczywiście) co do roślinek kurde staram się ale jakieś problemy mi wyskakują jak nie skoczogonki to pH zjebane. Jak myślisz dawać już siatkę czy nie, pierwszy raz w sumie scroga będę robić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 14 Października 2021 @konopny_janusz już przelaczyles na Flo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Października 2021 (edytowane) @Brazil Munster nie, do końca października trzymam na wegu bo czekam na Future żeby podrosła trochę (prawy górny róg zdjęcia) bo idzie najwolniej A na niej mi bardzo zależy Edytowane 14 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 14 Października 2021 No to ja bym siate dawał po indukcji. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Października 2021 @Brazil Munster zobacz jak fajnie widać po kolorze lisci na jakiej ziemii rosną planty. Po prawej stronie mam biobizz, liście są ciemne, a po lewej mam ziemię z marketu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 14 Października 2021 @konopny_janusz siatkę załóż teraz jak chcesz leciec w scroga. Im wczesniej tym lepiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Października 2021 @Dobry_Człowiek! Ok, jutro zakładam, nie mam jeszcze ogarniętej. Gdzieś tak około 20cm nad szczytami dać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Października 2021 @konopny_janusz Widzę, że przejmujesz inne fotorelacje:D To w temacie Lst, też coś podrzucę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Października 2021 @Zielone krainy haha tak trzymać ziom 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Października 2021 Mordki, nie zaśmiecajcie fotorelacji 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 15 Października 2021 @Zielone krainy ty przycinasz liście?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Października 2021 @Tomaszszym To efekt treningu Fim, jakiego celem jest zwiększenie ilości szczytów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Października 2021 (edytowane) @Zielone krainy Te końcówki liści są trochę dziwne. Ja po fim nie mam czegoś takiego. Widocznie coś zepsułem 😄 chociaż z jednego cięcia mam niby 4 szczyty Edytowane 15 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Października 2021 @konopny_janusz No właśnie o tym mówię to efekt Fimu. Przy toppingu tego nie ma, ale przy Fimie tak jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Października 2021 @Zielone krainy a zobacz to. Mi się udało fim zrobić bez przycięcia lisci Chociaż możliwe że to jest topping, sam już nie wiem, dobra nie ważne 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Października 2021 (edytowane) @konopny_janusz Chodzi o osiągnięcie celu, jakim jest zwiększenie ilości szczytów, jakie me znaczenie, że liście sa przycięte? Mógłbym je całkiem poobcinać i co by to zmieniło dla końcowego efektu? Edytowane 15 Października 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach