fxxx1337 880 Napisano 26 Września 2021 @KlausKörner Niestety nie ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Września 2021 20g wyszło z pierwszego rzutu @Tester można zamknąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Września 2021 @fxxx1337 fotke daj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Września 2021 @Tester 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,977 Napisano 30 Września 2021 @fxxx1337 w piekarniku je suszyłeś? Na jakiej temperaturze? Z takimi nie mam doświadczenia, ale z polskiej łąki już tak. Nigdy się nie odważyłem suszyć w piekarniku tylko swobodnie, a później do papierowej torby. Ale zakładam, że przygotowałeś się i wiesz co robisz 😉 trochę zazdroszczę, udanej zabawy 🙂 I pozwolę sobie na dwie rady. Nie wiem w sumie czy już kiedyś próbowałeś, ale może się przyda innym. Nie jedz sam, tylko z kimś. Najlepiej z dala od 'normalnych' ludzi czy po innej 'fazie' i tak Was nie zrozumieją, a to Wy będziecie bliżej 'dojścia do sedna materii' 😂 pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Września 2021 @grolsch3 40 stopni. Już jadłem więc chill 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,977 Napisano 30 Września 2021 @fxxx1337 będę ciekawy opisu tripu po zbiorach. Opisz proszę jakie efekty i czy duże różnice vs polski polny 🙂 nie miałem już w planach kosztować, ale przeglądając Twoją relacje może kiedyś jednak ten ostatni raz 😉 dzięki za odp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Września 2021 @grolsch3 wcześniej jadłem raz 3g od lokalnego dila więc nie wiem nawet co to było, ale kopało. Dam znać w sobote jak efekty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Października 2021 @grolsch3 Jestem już po Jedliśmy w 4 osoby, ja zjadłem 3.5g. Efekty zaczęły się po około 40 minutach, wleciała śmiechawa mocna, kolory były bardziej jaskrawe, trwało to przez około godzinę i w sumie byłem średnio zadowolony z działania, mimo że fajna bomba była, ale to co się potem działo to się tego nie da opisać. Postanowiliśmy skręcić blanta (0.8 na 4), wziąłem może z 7-8 buchów i zaczęła się jazda bez trzymanki, zioło tak podbiło działanie grzybów, że to jest nie możliwe. Włączyliśmy potężnego JBL, basy i bit tak dawały po głowie, że mogłeś zobaczyć muzykę na zamkniętych oczach, to było chore, totalne odklejenie umysłu, tak jakbyś wyszedł z ciała i stał się kimś innym. Niesamowite przeżycie, nie da się opisać tego haju (zioło daje taką lekką zamułkę, a to był taki świeży kosmiczny haj) 5 1 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,977 Napisano 2 Października 2021 (edytowane) @fxxx1337 no w skrócie to takie są właśnie grzyby. Zjesz i popijasz ciepłą np. herbatą i szybciej wejdą. Ale tak około h trzeba liczyć żeby móc powiedzieć czy działają 😉 zawsze jadłem tylko polaczki, nigdy nikt nawet nie pomyślał żeby ważyć, miarą była ilość sztuk 😁 chyba Ci się spodobało, więc zawsze pozytywne nastawienie, dobre towarzystwo i grzyby się nie znudzą. Tylko wszystko z głową. Dzięki za raporcik, miałem banana to czytając, wspomnienia wróciły 😁 jak lubisz czytać, to polecam książkę M. Nahacz 'osiem cztery'. Nic wysokich lotów, ale każdy kto zjadł i mu się spodobało z uśmiechem też przeczytał książkę (przynajmniej tak mówili) 😂 Pozdro P. S. Szybciej też wchodzi np. wywar z grzybów, krócej trzyma, bania ta sama. Ale brzuch na drugi dzień ma mniejsze rewolucje. Oczywiście wszystko odnośnie polaczkow. Nie wiem jak tam u Ciebie i ziomków po Twoim produkcie. Ale polecam też wywar. Edytowane 2 Października 2021 przez grolsch3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 2 Października 2021 @grolsch3 Podsumowanie będzie krótkie. Nie jedz więcej polskich grzybów, a raczej tych z wschodniej Europy bo są... Są chujowe i tyle. Nie porównasz bomby po tym, ani nic... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,977 Napisano 2 Października 2021 @KlausKörner spokojnie nie jem już dobrych 5,6, może z 7 lat. I jeść nie będę. Ale nie mogę powiedzieć, że są chujowe. Nikogo też nie zachęcam bo łatwo pomylić z innym, który w ogóle nie działa. Może stąd przypuszczenie, że chujowe? 😁 A tak serio, masz rację porównania nie mam, ale mam za to do dobrych (według osób również zza zachodniej granicy) papierów i z ręką na sercu będę twierdził, że dają radę i są spoko (w mojej skromnej ocenie). Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 2 Października 2021 @grolsch3 jem kartony częściej niż pije wódkę. Krajowe grzyby są fatalne. Jak samosiejka w porównaniu do zioła. Niczyja wina. Taki klimat. W przeciwieństwie do kolegi, zachęcam Wszystkich do jedzenia grzybów! Szczególnie osoby starsze,chore, ale i młodych byków. Jedzcie ludzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,977 Napisano 2 Października 2021 @KlausKörner spoko, ale jakoś mi to nie imponuje. Lubiłem polskie grzybki. I zdania nie zmienię. A jak ktoś ma sprawdzone to zachęcam do jedzenia, nawet tych z zachodu. Wszystko z tego kierunku jest lepsze dla nas. Tak mówią. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Listopada 2021 W dniu 25/09/2021 o 14:03, fxxx1337 napisał: Niektore juz sie zaczynają otwierać, więc myślę że do 2 dni kosa Nie lepiej wyciągnąć z tego pojemnika tą kostke, przekroić na pół, włożyc do akwarium i zapewnić wilgoć/ciepło? Kazda połowa będzie mieć 5 odkrytych ścianek, które zarosną shroomkami xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 @fxxx1337 Ale zajebiste te grzyby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 15 Sierpnia 2023 @Gość nie wiem czy te trociny się nie rozsypią po wyjęciu z pudałka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Sierpnia 2023 Polecam zjadaczom grzybów panowie gorący kubek knor amino świeże grzyby prosto z łąki pokrojone posiekane i wypić całe towarzystwo faza petarda to trzeba przeżyć żeby w to uwierzyć 🧨💥🔨🙊🙉🙈 elooo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczypiorek 20 Napisano 15 Sierpnia 2023 @Glut78 widziałem jak jakiś ziomek wyciągnął i postawił na sztorc żeby wiecej miejsca do rośnięcia było 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach