fxxx1337 880 Napisano 15 Września 2021 Witam, po skończonym projekcie z Mary Jane przyszedł czas na coś innego. Ostatnio wgłębiłem się w świat grzybów i postanowiłem zrobić swoje:> Grzybnia zalana na 1.5h, później odlana i pojemnik wrzucony do worka. Obecnie mamy 6 dzień od zalania. Ogólnie piny powinny pojawić się po 7-14 dniach, więc zobaczymy jak to będzie 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 15 Września 2021 Kurwa,to jakaś instrukcje lepszą byś dał... Fajnie masz. Długo się czeka na plon? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Września 2021 Filozofii żadnej nie ma w tym ;D Otworzyc pojemnik, zrobić nakłucia w kilku miejscach, żeby woda lepiej się wchłonęła, zalać, odlać i tyle ;D Od pojawienia się pierwszych małych pinów to z tego co wyczytałem to jakieś 2 tygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 15 Września 2021 @fxxx1337 kozak też mam w planach wystartować z wlasnym grow kitem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Września 2021 @KlausKörner To jest gotowy kit do kupienia, więc dlatego Jakby się samemu w domu robiło to jest więcej jebania, w co się nie zagłębiałem za bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 15 Września 2021 @fxxx1337 spokojnie mordo to jest dopiero początek przygody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 15 Września 2021 Ojoj, to one są raz dwa gotowe. Wchodze w to 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Września 2021 @KlausKörner wiesz co jest najlepsze ? z jednego kita można kilka razy sobie je wyprodukować, tzn. zbierasz plon, zalewasz wodą na 24h i lecisz na tym samym kicie kolejny grow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 15 Września 2021 Z zamnezia zamawiałes? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Września 2021 shroom.it 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Września 2021 Ta grzybnia wygląda jakby się tam pleśń na powiechni gromadziła ale widocznie tak ma być xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Września 2021 Pierwsze piny zaczynają się pojawiać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 17 Września 2021 @fxxx1337 co ile je wietrzysz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Września 2021 @Zielarka otwierane ok 2 razy na dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 17 Września 2021 @fxxx1337 będę obserwował 💪 sam się może w końcu skuszę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Września 2021 Coraz więcej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 19 Września 2021 Nie warto kupować moim zdaniem gotowego boxa(zbędne wydatki) ale tylko zarodniki bazę bez problemu można w domu zrobić jeśli masz szybkowar dla chcącego nic trudnego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Września 2021 @michas131 Na pierwszy raz nie chciałem się bawić w to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 19 Września 2021 wsm mozesz i tak pare rzutow z gotowego growboxa takze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Września 2021 @michas131 znasz jakieś polskojęzyczne poradniki jak to zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach