Gram 27 Napisano 3 Września 2021 Ta fotorelacja będzie bardzo dokładna START-15.10.2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 3 Września 2021 Czekamy czekamy 😇 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Września 2021 @Gram a gdzie ona ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 3 Września 2021 @Szym Nie wystartowała jeszcze xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 3 Września 2021 To taki trailer pierwszy 🍿😳 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gram 27 Napisano 3 Września 2021 Specyfikacja sprzętowa Lumatek Attis 2x 300W Growbox 100x200x200 Autopot 8x 25l flexi tank 100l Air poty 3l X8 Wentylatory mieszające 4x 20w Wentylatory z filtrem węglowym 2x 300m3h Nawilżacz powietrza Raven EN007 Stacja pogody Timery do lamp W razie potrzeby termostat z farelką W razie potrzeby nagrzewanie wody na 20°C taka do podgrzewania wody rybą nie wiem jak to się nazywa xD Osmoza do wody aby ec było równe 0 co bardzo ważne w kokosie na nawozach mineralnych znacznie upraszcza nawożenie Nawozy i podłoże Podłoże: Coco profesional + Keramzyt Nawozy: Pakiet nawozów canna Coco a i b Cannazym Rhizotonic Calmag Pk13/14 Boost Mierniki ec i pH od bluelab pen Płyny do kalibracji Do kalibracji pH Bluelab pH 4 oraz pH 7 Do kalibracji ec bluelab 2.77EC Nasiona: 10x Purple Punch Treningi: Lst, ScrOG, defoliation,fryzjer Posty będą dodawane np przy robieniu jedzenia dawkowanie, treningi itd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 3 Września 2021 Czyli co? Kilo będzie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gram 27 Napisano 3 Września 2021 (edytowane) @KlausKörner słabo mnie cenisz 1,5-2kg w zasięgu 😄 Edytowane 3 Września 2021 przez Gram @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 4 Września 2021 hahah Jaka pewność siebie. oby, oby. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Września 2021 Ogien mordo !!! Dawaj te foty :) bo juz paznokcie zjedzone hehe bedziemytu dopingowac :) Dzieki za zmuszenie mnie do wrzucenia zdjec u mnie bo zaspalem troche :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 13 Października 2021 No i chyba się skończyło 🚨🚨 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Października 2021 W dniu 03/09/2021 o 20:42, Gram napisał: Posty będą dodawane np przy robieniu jedzenia dawkowanie, treningi itd W dniu 03/09/2021 o 21:11, Gram napisał: słabo mnie cenisz 1,5-2kg w zasięgu 😄 Ach no tak. Przecież dziś jeszcze nie jest 15.10. Sory😎🤪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 13 Października 2021 @Gram stary daj znać jak wykonać podkop pod elektrownie z tym kablem do zasilania tego😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sensei 43 Napisano 22 Listopada 2021 I jak tam, dzieje się coś? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashairin 5 Napisano 27 Grudnia 2021 Z tych zdjęć co dodałeś widać, że ładnie rosną, ale wydaje mi się że trochę azotu może im brakować. Ale nie jest źle jest gitówa oby tak dalej ziomuś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Grudnia 2021 Nie smiejcie sie, chlopaka moze zawineli albo sprzet nie dojechal😂😂😂😂😂😂😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 28 Grudnia 2021 pierwsza uprawa i jużpowiedziałwszystkim na wsi , że będzie dilował i go zwineli hahah 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Grudnia 2021 Chłopak leci dalej z relacja. Także luzik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach