SicWolf 28 Napisano 7 Czerwca 2020 A jednak w fazie kwitnienia krzaczek tez rośnie, dziś zrobiłem odrostą trening i wygląda to tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 7 Czerwca 2020 Gdzie schowaleś kwiaty? Na zdjęciu nie widzę oznak kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 7 Czerwca 2020 As you wish 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 7 Czerwca 2020 @SicWolf pewnie że rośnie ale już nie tak intensywnie. Przestanie rosnąć jak zacznie dojrzewać, Tobie dopiero płeć pokazała 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 7 Czerwca 2020 @Bimbrownik producent podaje, ze od kiełka do ścinki 65 dni, dziś mam 44 dzień jak myślisz o ile może wydłużyć się dojrzewanie? W ogóle to może zrobię fotorelacje tylko czy będziecie chcieli zaglądać do takich małych krzaków? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 7 Czerwca 2020 @SicWolf U mnie producent pisze 8tyg, a ja liczę i tak później bo od pierwszych postrzępionych liści, nie od kiełka czy tych okrągłych. Jestem na 40dniu i jestem pewien że w 16dni nie dojdą. Stawiam lekko na 30 jeszcze. Na autosy licz 70-90 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 7 Czerwca 2020 15 minut temu, SicWolf napisał: czy będziecie chcieli zaglądać do takich małych krzaków? @SicWolf tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimonSays 1 Napisano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Siemanko. Pierwszy raz zaczynam przygode z LST. Rezultaty jak na zalaczonych fotkach. Moze ktos z wiekszym doswiadczeniem moglby krytycznym okiem spojrzec ocenic. Ps. Czy te nowe lodygi tez naginac by starac sie je wszytkie miec na jednym poziomie?? czy glowny szczyt doginac o trzymac wciaz przy ziemi czy dac mu odetchnac i rosnac?? Edytowane 8 Czerwca 2020 przez SimonSays 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 8 Czerwca 2020 @SimonSays Dobrze ci idzie. Jak szczyt trochę podrośnie to znowu go naciagaj, tak samo z odrostami, zrobią się dłuższe to je kieruj w różne strony. Lst to fajna zabawa ?? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 8 Czerwca 2020 @SimonSays rób jak chcesz, ideą LST jest doświetlenie odrostów i trzymanie wszystkich na podobnym poziomie w celu równego oświetlania 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakunek 0 Napisano 22 Czerwca 2020 Mam pytanie bo robie lst roślinka około miesiąc odmiana critical russian fem Zaczyna brakować mi miejsca po jednej stronie i liście przysłaniają się nawzajem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 22 Czerwca 2020 @Bakunek wrzuć fotkę bezpośrednio na forum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakunek 0 Napisano 23 Czerwca 2020 Dopiero teraz zauważyłem tą opcje proszę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 23 Czerwca 2020 @Bakunek co tam przysłania? dobrze jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakunek 0 Napisano 23 Czerwca 2020 Ok czyli najlepiej będzie zostawić liście tak jak są i tylko regulować wysokość szczytów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quidiggee 0 Napisano 30 Czerwca 2020 świetny artykuł! buch z tobą Tester i w imieniu wszystkich dzięki że chce ci się nas edukować. moje pytanko, nasionka outdoor bardzo szybki (uprzedzając pytania: tak, będę sadził teraz), jak myślisz, kiedy mogę zacząć przywiązywać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 30 Czerwca 2020 @quidiggee jak się pokażą z 3-4 piętra liści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No Name 0 Napisano 20 Lipca 2020 Hej może tak być lst ? Te liście że szczytu mogą dotykać ziemi Tak jak jest to teraz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 20 Lipca 2020 @No Name może i tak się podniosą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZAK'u GREEN 0 Napisano 27 Września 2020 Oceńcie, czy jest Ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach