tomekgda 1 Napisano 19 Sierpnia 2021 Cześć Jakie i ile lamp polecacie do 200x200cm. Proszę dajcie jakieś konkretne modele. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Sierpnia 2021 Lumatek , greenception, SANlight @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 19 Sierpnia 2021 @tomekgda jaki masz budżet? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekgda 1 Napisano 19 Sierpnia 2021 Szukam czegoś dobrego więc jak nie mam jeszcze budżetu to wole poczekać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 19 Sierpnia 2021 @tomekgda ja używam zestawów lumatek zeus pro i migro i z obu jestem, bardzo zadowolony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 19 Sierpnia 2021 @tomekgda 2x lumatek attis 300W. Akurat na tą powiechrznie. Ja mam tą wersje 200W i jestem mega zadowolony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 19 Sierpnia 2021 19 minutes ago, Dobry_Człowiek! said: @tomekgda 2x lumatek attis 300W. Akurat na tą powiechrznie. Ja mam tą wersje 200W i jestem mega zadowolony. chyba 4 takie byłyby potrzebne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 19 Sierpnia 2021 @doominik a no tak. Masz rację. Źle spojrzałem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach