sahara 7 Napisano 17 Sierpnia 2021 Wstawiłem fotki dwóch dziewczynek,czy te trichomy są częściowo mleczne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) poczekaj jeszcze trochę. jak wszystkie będą mleczne i zaczną wchodzić w brąz to tnij. brąz daje więcej thc. pełno mleczne dają energie i kopa. pełny brąz przyspawa sie do fotela/ łóżka. wybierz co wolisz. Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez LiitlebigWeed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sahara 7 Napisano 17 Sierpnia 2021 Dzięki za odpowiedź ,mam tylko problem ze wzrokiem ,ale tak na serio,nie odróżniam barw i nie widzę różnicy między przeźroczystym a mlecznym .Czy na obu fotkach jest przewaga mlecznych ,czy ich nie widać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 17 Sierpnia 2021 mówiłem poważnie. jak trychomy zaczną brązowieć to scinaj. patrz na te łepki na tych końcówkach na 1 zdjęciu. jak zaczną zmieniać kolor na brązowy to pora na scinke. jak chcesz więcej thc i mocy czekasz aż wszystkie trychomy zrobią sie brązowe. ale 30-40 % brązowych trychomów to znak że trzeba ciąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) @sahara Nie widać wyraźnie, ale zapewne jest mieszanka, mlecznych i przeźroczystych trichomów. Moment ścięcia zależy od tego, jakich chcesz efektów. Roślina uzyskuje przy mlecznych trichomach maximum THC, gdy przechodzi w brązowe trichomy to zmienia się powoli profil działania rośliny na kanapowy. Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sahara 7 Napisano 17 Sierpnia 2021 Nie o to chodzi, że jestem niecierpliwy ,wprost przeciwnie,ale walczę z mszycami ,co parę dni przecieram liście płatkiem kosmetycznym z mydłem potasowym,działa ,ale tylko na chwilę .Boję się ,że na ostatniej prostej się okaże, że mszyce przejęły mi topy. 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 17 Sierpnia 2021 użyj cannacure. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Sierpnia 2021 @sahara Jak teraz zetniesz to będziesz miał energetyka, bo masz mieszankę, nie otrzymasz pełnej mocy, a o kanapowcu to już wcale nie może być mowy, ale wszystko zależy od tego czego oczekujesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzykrzysztof 12 Napisano 17 Sierpnia 2021 @sahara jeżeli wolisz naturalne preparaty to polecam wybrać coś z tej strony https://poradnikogrodniczy.pl/gnojowka-wywar-napar-ekologiczne-srodki-ochrony-roslin.php , np wywar z czosnku powinien dawać radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sahara 7 Napisano 18 Sierpnia 2021 Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 18 Sierpnia 2021 @sahara Zrób sobie z 80% mlecznych, 20% bursztynu, będzie baaaaajaaaaa 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach