sahara 7 Napisano 13 Sierpnia 2021 Witam,obserwuje codziennie trichomy,jednak mam widocznie problemy ze wzrokiem i nie odróżniam barw,odcieni. Cały czas wydaje mi się ,że przezroczyste są wszystkie,druga osoba mi wmawia ,że większość jest już mlecznych i część się robi bursztynowa,a nie chciałem takiego palenia .Czy umie ktoś ocenić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 13 Sierpnia 2021 do obserwowania trychomów można użyć lupy jubilerskiej, mikroskopu, lub maksymalnego powiększenia w telefonie. po takim zdjęciu nie zauwarzysz czy trychomy są mlecznobiałe. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sahara 7 Napisano 13 Sierpnia 2021 No właśnie mam lupę ,ale szczerze ja nie widzę różnicy między mlecznym a bezbarwnym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Sierpnia 2021 To scinaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) jak trychomy są lekko brązowawe to ścinaj. masz chyba smartfona? wejdź w kamerę i skieruj na planta i ustaw max powiększenie. tyle chyba potrafisz zrobić? Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez LiitlebigWeed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach