ArteK 439 Napisano 18 Października 2021 @konopny_janusz grower moze ze mnie poziom amator. Ale grassu wypaliłem, duzo wypaliłem💨😈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Października 2021 (edytowane) @ArteK spoko, ja też grower amator, nie mogę siebie nazywać mistrzem dopóki przynajmniej z 70g z krzaka nie wyciągnę 😁 Nawet wstydzę się fotorelki zakładać żeby się nie kompromitować xD Ale wiem jak mniej więcej wygląda 30g i na pewno kolega z tej fotorelacji tyle nie uzyskał z jednego planta Edytowane 18 Października 2021 przez konopny_janusz 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 19 Października 2021 niech kolega da inne lepsze zdjecia to wtedy ocenimy ile, bo na obecnej focie to nawet jak skun nie wyglada 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Października 2021 @Dobry_Człowiek! no i teraz znalazłem odpowiedź na moje pytanie czemu zioło pachniało mi sianem mimo że przed scinka pachniało pięknie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Października 2021 @onyx aluzja? Sarkazm? 😆🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Października 2021 @ArteK serio ja podczas suszenia ustawiłem wiatrak na topy a potem śmierdziały sianem przez co byłem mega zawiedziony bo zapach dla mnie odgrywa ogromną rolę w paleniu Znaczy się palenie musi pachnieć ładnie przed zapaleniem xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Października 2021 @onyx ja z pierwszego grow z szfkoboxa i cfl 125, huja wiedzialem o temacie hodowli wiec jak sciołem to logiczne ze zeby szybko wyschlo zostawilem na caly dzien na suszarce od prania przy oknie balkonowym A to lato 40c ahahahah musial bys zobaczyć moją mine wtedy🤣😂😅🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach