Tester 1,408 Napisano 22 Sierpnia 2021 @Git wode samą lejesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 22 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Tester napisał: @Git wode samą lejesz ? taa sama woda, teraz 2x po okolo 10h byl wylaczony vent bo gosci mialem i spali w pokoju, to zeby cicho bylo. wilgotnosc 99 byla 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) 23.08.2021 19.10 Lipne te foty wczoraj dalem xD po weekendzie i to dlatego. Jedna znacząco w górze, 3 pozostale podobny wzorst. Ciekawe czy uda sie im dotknąć siatki przed kwitnieniem xd. Ogolnie jest to dzien 20 i 21 godzina od wsadzenia 3 kielkow w ziemie i jedno nasiono niewyklute. Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez Git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Sierpnia 2021 niech się krzaczą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 24 Sierpnia 2021 24.08 18.20 Znizylem siatkę i pomęczyłem troche najwyższą penerke 😃 zobaczymy jak będzie jutro. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 27 Sierpnia 2021 27.08 18.20 Siatka juz nisko 😃 jedna roslina jest jakas dziwna, ma strasznie duzo odrostow jeden na drugim xd nienwiem co to z niej mi wyrośnie. A ogolnie jakos to idzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Sierpnia 2021 38 minut temu, Git napisał: jedna roslina jest jakas dziwna, ma strasznie duzo odrostow jeden na drugim to dobrze że ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 27 Sierpnia 2021 @Szym ta z pierwszego zdjęcia 😃 ciekawe co sie stanie jeszcze pare dni i bedzie week4, zaczną kwitnac 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Sierpnia 2021 @Git weź dołóż do tego drugą siatkę jak podrosną i będzie 666 szczytów xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 27 Sierpnia 2021 @onyx smiej sie ale ja juz myslalem o drugiej siatce xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Sierpnia 2021 @Git śmiej się ale ja mówię całkiem serio xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 29 Sierpnia 2021 29.08 20.15 Juz to fajnie wygląda 😃 24 dzien odkąd wszystkie pokazaly glowke. Ciagle leci woda, ostatnio to chyba z 5 dni temu. Wilgotnosc ciagle plus 60, dochodzi do okolo 80 na ciemni. Wczoraj podkręciłem swiatlo z 40 do 65w 😆 zaraz podniese troche lampę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 31 Sierpnia 2021 Zaczyna sie kwitnienie ziomki. Jedna, ta co wykielkowala najpozniej potrzebuje jeden dzien więcej pewnie. Wczoraj podlalem dziewczyny z: 3ml na 5l cal mag 3ml/5l grow 2ml/5l bloom Wlasnie obniżyłem swiatlo do 40-45cm i ustawilem moc na 75, jutro o tej samej porze ustawie 90, a pojutrze 100. W miare fajnie udalo sie rozdzielic odrostki miedzy siatka, zobaczymy co z tego wyjdzie. Najwyższa roslina wiadomo 😃 musze zaraz ogarnac ktora jest ktora i musze je wkoncu zaczac rozróżniac 😄 a teraz zasuwam po bletki, buch z wami 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 31 Sierpnia 2021 O kurde ziomuś, pleśń masz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 31 Sierpnia 2021 13 minut temu, KlausKörner napisał: O kurde ziomuś, pleśń masz. chcialbys 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 31 Sierpnia 2021 I robaki! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 31 Sierpnia 2021 19 minut temu, KlausKörner napisał: I robaki! 2 juz zjadlem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 31 Sierpnia 2021 Oby każdy miał taką pleche 😄 ile konkretnie wyszedł veg? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 31 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Brazil Munster napisał: Oby każdy miał taką pleche 😄 ile konkretnie wyszedł veg? od 4-5 sierpnia mozna powiedziec ze kielkowalem od jakos 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Września 2021 No to 2 tyg poleciał. Ja dałem z gratisu white russian Ak. tak zobaczyć co z tego wyjdzie. I jebaniutki po 22 dniach już pokazal wlochy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach