Włóczykij 245 Napisano 22 Lipca 2021 Witam Box: 80x60x150 Pestki: #TheOutlawSeeds - Amnesia Blueberry -2x Fruit Coctail Oświetlenie: HPS 250W Wetylacja: -out chyba jakieś niecałe 200m3/h + filtr -in pasywny +mieszacz Doniczki -3x Hydro własnej roboty Nawozy: -Plagron hydro 7 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 22 Lipca 2021 @IntoSpace jaką masz temperaturę przy tej wydajności wentylatora z hpsem? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Lipca 2021 @IntoSpace w przyszłości chciałbym spróbować z hydro ale do tego jeszcze długa droga 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 22 Lipca 2021 @Zielarka hmmm, jak tak teraz spojrzałem, to 35* na wysokości lampy :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemiły 174 Napisano 23 Lipca 2021 Hydro piękna rzecz! Powodzenia! Chętnie poczytam coś więcej o tych doniczkach diy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 29 Lipca 2021 Tydzień później :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 7 Sierpnia 2021 7 Dzień Flo 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 12 Sierpnia 2021 12 Dzień Flo Było ostre defo, ale już zarosło, i 2 dni temu był mały problem, i światło świeciło cały dzień, mam nadzieję, że to zbytnio nie zaburzy flo, poza tym już widać preflowery. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 20 Sierpnia 2021 20 Dzień Flo Po wykonaniu foty poleciało defo :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Sierpnia 2021 Mógłbyś mi powiedzieć jak zrobiłeś system i ile to wyniosło. Dużo z tym roboty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 20 Sierpnia 2021 Średnio 🙂 Największy koszt to pompka napowietrzająca, zależy jaką kupisz. Choć teraz usprawniłbym trochę w budowie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Sierpnia 2021 @Włóczykij napisz tu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 20 Sierpnia 2021 Nie chce mi się :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 27 Sierpnia 2021 27 Dzień Flo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 4 Września 2021 (edytowane) 35 Dzień Flo Edytowane 4 Września 2021 przez Włóczykij 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Września 2021 @Włóczykij ile gietów ściągasz z tej powierzchni ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 4 Września 2021 Ostatnio wyszło mi jakieś 270g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Września 2021 Ladnie to wyglada pompniete na hydro :) Pytanie mam.. Czy po hydro co one sa tak nafaszerowane paputo to palonko jest takiej samej jakosci co normalnie w ziemi? Pytam z ciekawosci. Widzialem te topy co OlaOla mialaw hydro i jak dla mnie to wygladaly slabo... aletomoze tez efekt tej lampy UVB ze je troche sponiewieralo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 10 Września 2021 41 Dzień Flo 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 17 Września 2021 48 Dzień Flo 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach