nykerski216 14 Napisano 18 Lipca 2021 Wszystko z nią okej dwa listki które miał wyrastać są brązowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 18 Lipca 2021 podlewasz ją wogule?? może masz złe ph gleby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 18 Lipca 2021 @nykerski216 chyba nic z tego nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 18 Lipca 2021 sprawdź ph gleby i podlej troche wyregulowaną wodą i poczekaj kila dni, jak po kilku dniach nic sie nie zmieni to nadaje sie do kosza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 18 Lipca 2021 (edytowane) Ziemię mam all mix i trochę na nią padało w nocy ale była przykryta wiaderkiem woda podlewam odstają pH powinno być git mordy potrzymam ja trochę i zobaczymy received_125066369714352.mp4 Edytowane 18 Lipca 2021 przez nykerski216 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 18 Lipca 2021 (edytowane) Pewnie nic jej nie bedzie. Poczekaj z dwa dni Edytowane 18 Lipca 2021 przez KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 18 Lipca 2021 @nykerski216 ona jeszcze chyba skorupki z nasiona nie zrzuciła, to out? nie pryskaj nie podlewaj na słońcu i będzie ok, cierpliwości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 18 Lipca 2021 Właśnie skorupka była już uczepiona z boku to jej ja odczepiłem bo już i tak wyszła z niej @Majki nie podlewać jej bo podlałem ja trochę wcześniej i zostawiłem na słońcu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 18 Lipca 2021 @nykerski216 Chodzi o to ze podlewanie roślin na słońcu sprzyja rozwojowi grzybów i bakterii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 18 Lipca 2021 @nykerski216 to nie jest wyschnięte. Jak spadnie skorupka to nie raz zostaje na liściach coś w rodzaju takiej błony. Ja zawsze ściągam to pensetą żeby przyśpieszyć automaty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 18 Lipca 2021 @Chochlit13 1 godzinę temu, Chochlit13 napisał: @nykerski216 to nie jest wyschnięte. Jak spadnie skorupka to nie raz zostaje na liściach coś w rodzaju takiej błony. Ja zawsze ściągam to pensetą żeby przyśpieszyć automaty. Właśnie też coś tak kminiłem dziena mordzia za sprostowanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 19 Lipca 2021 Już jest git mordy teraz uważać tylko na deszcz i wiatr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Lipca 2021 @nykerski216 podlewaj ją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 19 Lipca 2021 @Szym mordzia luźno podlewam @Chochlit13 jeszcze tu po boku nie odpadła jej ta błonka Muszę jej zrobić osłonkę z butelki na wiatr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 19 Lipca 2021 @nykerski216 możesz zrobić na pierwsze pare dni. Nie ma za co, będzie git tylko podlewaj bo ta ziemia sucha się wydaje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach