Marcin_gd1 13 Napisano 31 Lipca 2019 MOJE nasionko to automat AK-47 leżało w wodzie 24 godziny wystawiło taki malutki kiełek przeniosłem na waciki minęła doba i zbytnio nie widać żeby coś rosło jest to jest normalne Dziękuję pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 31 Lipca 2019 Ja bym to jeszcze przykrył-chyba zas szybko wystawiłeś je na działanie światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 31 Lipca 2019 @Marcin_gd1 możliwe że za długo trzymałeś w wodzi i nasionko zgniło, skoro przez dobę nic nie podrosło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 31 Lipca 2019 @Marcin_gd1 wystawiłeś na waciki? nie przykryłeś tego nasiona? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 31 Lipca 2019 @Marcin_gd1 tu masz prosto objaśnione jak kiełkować nasiona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 31 Lipca 2019 nasiona sa przykryte tylko do fotek odkryłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Lipca 2019 @Marcin_gd1 albo felerne nasionko albo zgniło bo za długo je trzymałeś w wodzie, poczekaj jeszcze trochę jak kiełek się nie będzie powiększał to zła informacja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 31 Lipca 2019 kielek jakby trochę wyszedł i skorupa nasionka peka po obwodzie dalej. przeniosłem nasionko w chłodniejsze miejsce bo tam temp miała ok 30 c @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 31 Lipca 2019 @Marcin_gd1 nasionka kiełkowane lubią ciepłe miejsca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 2 Sierpnia 2019 witam wszystkich właśnie przeniosłem nasionko do ziemi gdyż juz wystawił kiełek poza skorupke, ziemia jest wilgotna a temperatura ziemi 25.4 ? teraz czekam na wyjście z ziemi. ? Pozdrawiam ?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Sierpnia 2019 @Marcin_gd1 czyli nasiono uratowane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 3 Sierpnia 2019 uważam że raczej tak ?? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) a mam takie pytanie ostatnio w herbatce znalazłem kilka nasion z tym że jedno było ciemniejsze i mialo bardziej twarda skorupke wrzuciłem do wody pękło potem pod chusteczki i widzę ze wyszedł kiełek, jak myślicie ? może być żeńskie?? ? poniżej wrzuciłem foto słabo troszkę widać ten mój telefon ma tqki hujowy aparat Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez Marcin_gd1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 3 Sierpnia 2019 @Marcin_gd1 herbatce? jakiej herbatce? nie wiadomo co to za nasiono raczej regularne jakiejś przemysłówki, płeć może być różna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 3 Sierpnia 2019 w palonku ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Sierpnia 2019 @Marcin_gd1 pewnie regularne nasiono czyli żeńska albo męska to loteria jest, z męskiej makumbe można zrobić klepnąć potrafi nieziemsko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 3 Sierpnia 2019 ogólnie rzecz biorąc to i tak nie mam dla tego nasionka żadnego boxa a na out pewnie nie da rady... ale to będzie dla mnie kolejna lekcja kiełkowania heh a kupował może ktoś z was te tanie automaty z ogłoszeń typu allegro czy olx?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) @Marcin_gd1 te tanie automaty to przeważnie są wałki, sprzedają nasiona konopi siewnej bo i tak ich raczej nikt nie sypnie na psach, bo oszukany nie zadzwoni na psy z tym. Halo chciałem kupić nasiona marihuany ale mi sprzedał siewki gość he he ? Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez Sanczo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 6 Sierpnia 2019 dobrze wiedzieć dziękuję za info. pozdrawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 7 Sierpnia 2019 @Marcin_gd1 do kiełkowania polecam Ci eazy plug nie jest drogie, a skutecznosc 9/10 wystarczy zamoczyc i wlozyc pestke do eazy plug'a 2-3 dni i gotowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach