XXL-Skun 57 Napisano 20 Czerwca 2021 Idę sobie na spota pełne słońce 33 stopnie idę idę zmęczony już cały mokry wchodzę już na drogę na spota aby odbić gdzieś w głąb aby dostać się na spot a tam na drodze zauważam samochód mówię o kur** pewnie policja podchodzę bliżej a tam czerwony samochód a przed nim rozłożony kocyk i typ „rucha” się z typiarą 50 m od mojego spota podchodzę bliżej i mówię nie polecam tu bo leśniczy idzie oni cali czerwoni baba nie wie co się dzieje powiedziałem dla zmyłki ze leśniczy idzie aby wyszli mi z drogi bo przypal a chciałem iść na spota i musiałem w ch*ja robić ze idę gdzieś xD ale najśmieszniejsze jest to ze to taka droga leśna zamiast iść gdzieś na bok to na samym środku xDDD Miałem taką polewę z dziewczyną (tak chodzę z nią na spot) ze to ch*j powiedziałem ze tez trzeba spróbować czegoś szalonego to ona zaproponowała abyśmy zadzwonili na policję podali im spota i tam na szybko się rucha** to by była adrenalina i coś szalonego xD do tej pory widzę to przed oczami byli 50 m może od spota … 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) @XXL-Skun trzeba było dołączyć się Edytowane 20 Czerwca 2021 przez Morenn 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laboratory_ 1 Napisano 20 Czerwca 2021 Coz.. Ja kiedys blizej drogi, z dziewczyna na kocyku, co prawda sexu nie bylo Ale "MINETA" poszla :D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Czerwca 2021 46 minut temu, Morenn napisał: trzeba było dołączyć się a ty co byś zrobiła ? 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 20 Czerwca 2021 @Morenn brzydzi mnie to szczerze xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 20 Czerwca 2021 Trzeba było dać im ruchać się dalej. Mogłeś zestresować typka, że nabawi się impotencji psychogennej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 20 Czerwca 2021 @Aron musiałem bronić spota xd to była moja misja życiowa a co mnie obchodzi ktoś zamiast w domu to w lesie kurwa xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 20 Czerwca 2021 6 godzin temu, Szym napisał: a ty co byś zrobiła ? 😄 Dałabym im się pobawić do końca , te 10 minut by mnie nie zbawilo 😂 40 minut temu, XXL-Skun napisał: brzydzi mnie to szczerze xd Oj na żartach się nie znasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Czerwca 2021 oni też szukali spota ale do innego przeznaczenia 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Czerwca 2021 17 minut temu, mleczyk napisał: oni też szukali spota ale do innego przeznaczenia 😅 Spot to spot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach