Bubble 86 Napisano 18 Czerwca 2021 Korzystając z okazji chciałbym przywitać serdecznie grono użytkowników tego forum, mając przy okazji nadzieję na skorzystanie z doświadczeń koleżanek i kolegów z dłuższym stażem. Aktualnie jestem podczas swojej pierwszej uprawy, więc moje doświadczenia są raczej ubogie, aczkolwiek staram się jak najszybciej uzupełniać braki, w czym nieświadomie pomagacie mi od jakiegoś czasu za co wielkie dzięki! Przyszedł jednak ten dzień w którym chciałbym się bardziej zaangażować i przystąpić w miarę możliwości do społeczności tego forum. A więc raz jeszcze Buongiorno wszystkim! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarownica71 64 Napisano 18 Czerwca 2021 Witaj, też jestem nowa w grupie. Właśnie zaczęłam swoją pierwszą fotorelację. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Czerwca 2021 witamy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 18 Czerwca 2021 @Czarownica71 Widziałem, widziałem bardzo zacne rośliny. Mamy bardzo podobne warunki. Też używam Lumatek Attis 300 i dokładnie ten sam rozmiar growbox'a, więc trzymam kciuki! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarownica71 64 Napisano 18 Czerwca 2021 @Bubble masz relacje ? Co u Ciebie rośnie i jakie masz nawozy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 18 Czerwca 2021 @Bubble siemanko, życzę miłego korzystania/przeglądania forum 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Czerwca 2021 Witam 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 19 Czerwca 2021 Heej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 19 Czerwca 2021 @Majki Dzięki @Czarownica71 Wygląda to mniej więcej tak 3x BubblegumKush Auto od RQS pierwsze planty które i tak są łaskawe bo były pierwsze i robiłem sporo, żeby je zabić (to te w ostatnim rzędzie) - wiek 57 dni 2x AK 47 2.0 Auto i kolejne 3x Bubblekush Auto od RQS - i te moim zdaniem mają się trochę lepiej - wiek 33 dni Nawozy: Seria BioCanna: BIoFlores, BioVega, BioRhizothonic, BioBoost Do tego: BioBizz Calmag, BioBizz PH+ i PH-, Box 100x100x200, Oświetlenie: Lumatek Attis 300W Wentylator wyciąg i trzy mieszaki, Panny w tekstylnych donicach Relacji nie prowadzę, chociaż następnym razem pewnie wrzucę. Pozdrawiam Poniżej zdjątko z dzisiaj: 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Czerwca 2021 Siemaneczko😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarownica71 64 Napisano 19 Czerwca 2021 @Bubble moje dostały dziś pierwszy raz nawóz na kwitnienie. Twoje wyglądają zdrowo, tylko masz strasznie ciasno. Ja miałam 6 roślin, i a nadliczbowa musiałam wyrzucić ja z szafy. 20210618163039_45380678_record.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 19 Czerwca 2021 @Czarownica71 Ciasnawo jest, z drugiej jednak strony staram się wykorzystać maksymalnie przestrzeń, zobaczymy co z tego będzie ;). Następnym razem planuje spróbować SCROG. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarownica71 64 Napisano 19 Czerwca 2021 (edytowane) @Bubble to złudne, że jak masz więcej roślin to będzie większy zbiór. Światło nie dochodzi do wszystkich topów. Porównamy na koniec ile ja będę miała z krzaka a ile Ty 😉 Robiłam SCROG, w tej samej szafie, 4 rośliny. Coś wspaniałego, najbardziej mnie szokowało ile musiałam im dać żarcia, dochodziłam do 5 EC, uwierzysz ? Teraz automatom daje około 2 EC. Miałam pół kilo suchego z 4 roślin. Następny będzie SCROG, mam ochotę na Laughing Budda, będzie idealny. Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Czarownica71 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 19 Czerwca 2021 @Czarownica71 No to szykuje się nam zdrowa rywalizacja :). Zobaczymy i porównamy wyniki. U mnie żniwa będą na 2 raty więc później się troszkę rozluźni. Powodzenia! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarownica71 64 Napisano 19 Czerwca 2021 6 minut temu, Bubble napisał: @Czarownica71 No to szykuje się nam zdrowa rywalizacja :). Zobaczymy i porównamy wyniki. U mnie żniwa będą na 2 raty więc później się troszkę rozluźni. Powodzenia! Nie mogę się doczekać 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach