XXL-Skun 57 Napisano 19 Czerwca 2021 @mleczyk a robić trening Fim ? Bo trochę się cykam ale podobno oddaje to w plonie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Czerwca 2021 @XXL-Skun wg mnie nie ma się czego bać, ja mam dwie panienki i na jednej robię LST i zacznę też FIM a na drugiej mi się nie chce już :D rób śmiało tylko obczaj wątek na forum gdzie jest omówione przez moderatora jak zrobić to prawidłowo (outdoor/trening). Wydaje mi się że ten obrazek pokazuję najdokładniej gdzie ciąć. Jak zostawisz u siebie te zaznaczone kropkami miejsca (new branch points creating) to będzie git bo z nich wyjdą nowe szczyty. Jak chcesz to odwiedzaj moją fr (2x amnesia Haze, 1x auto), wrzucę niedługo coś świeżego właśnie też fote po fimie. Trening też warto robić bo jak plecha wejdzie to więcej zostanie przynajmniej po wycięciu zainfekowanych szczytów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 19 Czerwca 2021 @mleczyk dobrze wybieram się zaraz wiec coś wrzucę i zrobię trening 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 19 Czerwca 2021 Trochę popiłem i nic nie pamietam wrzucam fotki z treningu okej wykonany ???? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 19 Czerwca 2021 Godzinę temu, XXL-Skun napisał: okej wykonany Okaże się za kilka dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) 35 dzień zapomniałem dodać Edytowane 20 Czerwca 2021 przez XXL-Skun @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 28 Czerwca 2021 To jakiś żart prawda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Czerwca 2021 @XXL-Skun @XXL-Skun @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 28 Czerwca 2021 @KlausKörner ja już tak mam od tygodnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Czerwca 2021 To u mnie było trochę chłodniej niż jak były te upały ale ostatni tydzień bez deszczu i po25 26 °C @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 28 Czerwca 2021 @KlausKörner jest możliwość ze coś się stanie z moimi kwiatkami dodam ze jednego mam w doniczce bardzo mały i możliwe ze umrze bo brak słońca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Czerwca 2021 Bardziej bym się zastanawiał (jeśli naprawdę będą non stop deszcze) czy go nie zmyje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 28 Czerwca 2021 @KlausKörner mam go na parapecie wiec raczej nie 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Czerwca 2021 To nie umrze. Ja też mam jednego automata na parapecie i też już 2 razy cały tydzień słońca nie było. Tylko że on docelowo stoi tylko na parapecie. Zaraz ci pokaże 73cm, trochę się wyciagła😂 35 dzien 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 28 Czerwca 2021 @KlausKörner trochę xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 28 Czerwca 2021 @XXL-Skun U mnie tez pogoda nie ciekawa Brak słońca aż tak mu nie zaszkodzi, umrzeć na pewno nie umrze co najwyżej się troszkę wyciągnie, na pogodne niestety nikt z nas nie ma wpływu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yomanesko 70 Napisano 28 Czerwca 2021 @XXL-Skun W obi mozna kupic plexi przezroczyste50cm na 50cm za 15zl. Mozna z tego zrobic daszek i oslonic panny przed deszczem. U mnie to pomoglo jak panny byly jeszcze male, a deszcz padal przez kilka dni. Mozesz obczaic moja FR, jeste wiecej fotek 😉 bede z tego chyba jeszcze raz korzystal bo mam nowe 4 automaty 2tygodniowe 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 29 Czerwca 2021 Dzień 45 Nie wiem czy dobrze wykonany Fim 😉 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 29 Czerwca 2021 Zapomniałem dodać roślinka ma 1,50 cm około +|- 5cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 29 Czerwca 2021 2 godziny temu, XXL-Skun napisał: Nie wiem czy dobrze wykonany Fim 😉 ? a gdzie on wykonany? kiedy? bo my też nie wiemy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach