XXL-Skun 57 Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Witam jest to mój pierwszy groow jakiegokolwiek krzaczka , chciałbym aby w tym wątku były tez propozycje zmiany oraz jakieś chęci pomocy 😌 myślę ze zostanę miłe przyjęty w tym szerokim społeczeństwie 😛 okej przechodząc do rzeczy - kupiłem pestkę Early Skunk od BDS i oto rezultaty Dzień 1 Dzień 8 Dzień 15 Edytowane 14 Czerwca 2021 przez XXL-Skun @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 14 Czerwca 2021 @XXL-Skun powodzenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Dzień 20 Dzień 27 Dzień 30 @Morenn dziękuje bardzo 😉 Ogólnie wleci jeszcze zapewne AK automat od BDS zrobiłem prowizorkę bo z doniczki kiełka po prostu dałem na out z ziemią z doniczki i nawet jej nie wkopałem tylko postawiłem 😕 za 3 dni wpadnę zobaczyć co i jak Edytowane 14 Czerwca 2021 przez XXL-Skun Dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Czerwca 2021 @XXL-Skun ślimakol wokół krzaka bardziej syp a nie bezpośrednio, dolomit sobie kup i podsyp dodatkowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 14 Czerwca 2021 @Szym podsypałem dolomitem dziś a co do trutki to postaram się zrobić więcej miejsca 😉 dzięki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 15 Czerwca 2021 @XXL-Skun daj mniej więcej z 60-70 cm od krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 15 Czerwca 2021 @mirecki Myślałem na tym ale tam jest mało miejsca bo spot w takim małym rowie a w około pokrzywy i plaga komarów 😕 myślałem jeszcze nad zakupem czegoś na komary bo mnie wykończą a co do tej trutki to się postaram może sekatorem wytnę krzaki i posypie obok 😉 ( miłego dnia życzę ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 15 Czerwca 2021 @XXL-Skun ja zawsze nim pójdę na spota to pryskam się środkiem na komary i kleszcze bo łatwo złapać to małe gówno (w tamtym roku jak byłem na spocie to spadł mi prosto na ręce więc zdarzyłem zareagować ale od tamtego czasu zawsze jest spray). Z fartem 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 16 Czerwca 2021 Dzień 32 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yomanesko 70 Napisano 17 Czerwca 2021 Z tymi komarami to przejabene to fakt. U siebie mam to samo 😠Wez dokola w rekawiczkach porywaj chwasty i dalej slimakol bo to sie chyba rozpuszcza i wejdzie do gleby pod planta. Poza tym eleganvko powodzonka 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Czerwca 2021 @Yomanesko kup ziomeczku środek na to kurestwo. Chcesz link? W sensie na moskity @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yomanesko 70 Napisano 17 Czerwca 2021 @KlausKörner no pewnie co proponujessz bo moj offmax chyba za slaby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Czerwca 2021 organiczny związek chemiczny stosowany jako środek odstraszający owady. DEET został opracowany przez amerykańskich naukowców przede wszystkim na użytek armii amerykańskiej w celu ochrony żołnierzy przed tropikalnymi insektami przenoszącymi śmiertelne choroby. Zaraz dam link https://www.militaria.pl/jaico/repelent_na_owady_mugga_extra_strong_kulka_50_deet_50_ml_p71323.xml Byłem z żoną i córka w Tajlandii i w Indonesia w tym roku i robi robotę. A komary serio tam dzikie i pojebane. I większe od naszych z 3x 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 18 Czerwca 2021 @Yomanesko zrobię jak będę na spocie a ogólnie wszystko ładnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 18 Czerwca 2021 Klasa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yomanesko 70 Napisano 18 Czerwca 2021 @XXL-Skun ladna zielona wyglada na zdrowa :) Bedziesz robil trening ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 18 Czerwca 2021 @Yomanesko właśnie chciałbym ale boje się ze coś popsuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Czerwca 2021 (edytowane) elegancko Ci rosną, moje mają dwa razy tyle dni i są podobnej wielkości bo nie było słońca praktycznie aż do czerwca u mnie. To jest sezonówka, tak? Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 19 Czerwca 2021 @mleczyk wiesz ze nie wiem ale raczej tak bo to nie automat 😛 @mleczyk ogólnie to tez będzie lipa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Czerwca 2021 Przynajmniej chodzić podlewać nie będzie trzeba a słonka trochę też będzie pomiędzy chmurkami 🙂 ogólnie trzymam kciuki za Ciebie! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach