ChinQuan 92 Napisano 24 Sierpnia 2019 @Dzielnicowy mierzyłem teraz 20 kilka cm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 mój caramel ma całe 25 cm(wlasnie mierzylem) :D ale nie blue caramel :D i dopiero flo zaczal :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 24 Sierpnia 2019 @Dzielnicowy ale tez lst robiłeś? Ja ja dałem do samej ziemi jak miała z 8 mc. Wcześniej miałem małego boxa wiec chciałem żeby była jak najmniejsza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 tak ale do flo dawalem a robilem od 2 p jak miala tylko odrost przerosl glowny i popuscilem lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 24 Sierpnia 2019 @Dzielnicowy ty jesteś ukraińcem czy polakiem? bo rozczytać się nie da 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 24 Sierpnia 2019 @Dekiel @Dzielnicowy no ciekawe co z tego wyjdzie. Topki całkiem ładne ma jak dobrze spuchna to może ciekawie być. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 ja juz widze cala strukture topa,znaczy wiem jak to bd wygladac a jak mi spuchnie jak tTobie to bedzie fajno :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 24 Sierpnia 2019 @Dzielnicowy masz namyśli ze wiesz jak te moje będą wyglądać? Czy mówisz o swoich? Jeśli o moich to powiedz jak to widzisz xD no głównym topie to nawet spory i ładny się robi reszta goni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 nie na swoich oczywiscie . a Twoje no coz spuchna jeszcze D: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 24 Sierpnia 2019 @Dzielnicowy pokaz Twój daj fotę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 jaki Dzielnicowy ;) wskoncze mecza i wrzuce jakie fote pogladowa :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 24 Sierpnia 2019 @Pan nie to ? który masz tydzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 24 Sierpnia 2019 @Pan to spoko moja jeszcze czasu ma a czasu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 ...... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 24 Sierpnia 2019 @Pan będzie rosła ? ciekaw ile moja urośnie. Chciałbym te 20g minimum mieć reszta to na plus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 teraz ze 3 dni planuje przesuszyc i nagiąc ją tak by wszystki e odrosty zły równo paczyłem FRki ,gdzie blue carameldawal 30-50 g wiec moze i te 20 będzisz miał ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 24 Sierpnia 2019 @Pan no właśnie nie mogę znaleść nic z blue caramel jak masz do podeslij link @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 to se poszukaj nie wiem gdzie ale dgdzieś widziałem ? na # masz konto moze tam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 https://growdiaries.com/diaries/33839-blue-caramel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach