Piccolo 210 Napisano 14 Maja 2021 @Zielone krainy jak to mój stary z profilowego xd. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 14 Maja 2021 @Piccolo dietę se chłopie ogarnij jakaś ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Maja 2021 @Piccolo To ładne z niego stworzenie, jak masz jego geny to chyba wygrałeś na loterii życia główną wygraną :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 15 Maja 2021 Życzę powodzenia i dużych zbiorów, będę śledził. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 15 Maja 2021 Trzymam kciuki i powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmerfetkaCannaGram 10 Napisano 26 Maja 2021 (edytowane) Ogólnie to plany się zmieniły ziemia spotowa jest czarna myślę że się nadaje sprawdzę jeszcze pH jak będzie duże pH dodam dolomit keramzyt jednak nie będzie użyty dalej siedzą w boksie jeszcze trochę posiedzą ogólnie to doją jeszcze 4x critical kush auto i 1x kickass auto + mix GGS 2x Edytowane 26 Maja 2021 przez SmerfetkaCannaGram @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Maja 2021 @SmerfetkaCannaGram ziemia spotowa często jest lipna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcopolo 36 Napisano 27 Maja 2021 7 hours ago, Szym said: @SmerfetkaCannaGram ziemia spotowa często jest lipna Nie ma lipnej ziemi,jest tylko lipne przygotowanie ,wystarczy troche pracy aby zasilic podloze w podstawowe skladniki odzywcze i jazda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Maja 2021 20 minut temu, marcopolo napisał: Nie ma lipnej ziemi,jest tylko lipne przygotowanie ,wystarczy troche pracy aby zasilic podloze w podstawowe skladniki odzywcze i jazda. i uważasz że w gliniastej czy piaszczystej ziemi korzenie będą się rozwijały mając składniki odżywcze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmerfetkaCannaGram 10 Napisano 27 Maja 2021 @Szym wkurzasz mnie mam wrażenie że nigdy nie uprawiałeś tylko masz wiedzę teoretyczną dzisiaj wyślę zdj z ziemi jakie ma pH i lecimy może dziś większość zawita na spocie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Maja 2021 @SmerfetkaCannaGram to zobaczymy jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcopolo 36 Napisano 27 Maja 2021 3 hours ago, Szym said: i uważasz że w gliniastej czy piaszczystej ziemi korzenie będą się rozwijały mając składniki odżywcze? Tak jak napisalem,wystarczy dobrze przygotowac podloze,u mnie na jednym ze spotow jest gleba typowo gliniasta z duza domieszka lupka,nigdy nie sprawdzalem wartosci PH,ale na jesien idzie obornik+ inne dodatki na wiosne dolomit + pociete uschle lodygi innych roslin ktore rosna wokol i wystarczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmerfetkaCannaGram 10 Napisano 27 Maja 2021 A więc tak wyszły z ziemi 18.05 27.05 idą już na spota 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 27 Maja 2021 @SmerfetkaCannaGram ładne, trzymam kciuki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach