Majki 223 Napisano 24 Maja 2021 @Smakosz no i gites, że zdrowe to najważniejsze, kiedy lecą na out? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 24 Maja 2021 @Majki wylecą na zewnatrz jak zacznie sie robic śmierdząco w domu 🖖 chyba ze źle robie 🤔🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d-1300 5 Napisano 24 Maja 2021 Który to dzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 25 Maja 2021 @Smakosz tylko nie lej nawozów przez najbliższy czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 25 Maja 2021 11 godzin temu, d-1300 napisał: Który to dzień? 4 maja 28dni i jedna 25 6 godzin temu, Morenn napisał: @Smakosz tylko nie lej nawozów przez najbliższy czas Dlaczego? Podłoże mam kokosowe🤔🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 25 Maja 2021 35 minut temu, Smakosz napisał: Dlaczego? Podłoże mam kokosowe🤔🤔 Po liściach widać, ze roślina ma w sobie sporą ilość azotu. Jeszcze trochę i ja przenawozisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 25 Maja 2021 @Morenn ok wstrzymam sie z nawozami, sama woda☝️✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 31 Maja 2021 (edytowane) Up date ☝️ Rosliny maja 34 dni i 31 dni, Na moje oko wszystko ok, pod koniec tygodnia wyrzucam je na zewnatrz bo pogoda za oknem coraz lepsze ✌️ kilka fot: Edytowane 31 Maja 2021 przez Smakosz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 31 Maja 2021 Ładne, nie takie małe jak się wydawało że będą A jeszcze maja trochę czasu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 14 Czerwca 2021 Siemka dziewczyny maja 48 i 45 dni, 2 z nich kwitna a reszta nie 🤔🤔. Strasznie poszły w górę 🙉🙉 zdjecia sa slabe ale wrzucam do wglądu. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Czerwca 2021 @Smakosz Na pierwszy rzut oka można stwierdzić, że brakuje ci światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 14 Czerwca 2021 @Zielone krainy światło jest od 12 godziny. Nic nie poradze lepszych warunków nie znajde dla nich 😢 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 28 Czerwca 2021 Siema siema mam pytanie co kupić żeby muc zobaczyc z powiekszeniem trichomy? Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 28 Czerwca 2021 @Smakosz mikroskop kieszonkowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 28 Czerwca 2021 @Tester no raczej że mikroskop kieszonkowy 🙈 dzieki 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Czerwca 2021 Bierz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 28 Czerwca 2021 PROBLEM PLEŚŃ!! Wpadam dzis na spota patrze podziwiam i na jednej z roslin pojawila sie plesn na glownym topie (szczycie) i na jednym z najniższych partii 🙉🙉🙉 co robic scinac? Kupic cos na plesn? Dziewczyny maja 62 i 59 dni. Pozdrawiam i czekam na Wasze opinnie Reszta powoli tzn 3 z nich cos zamulają 🤔🤔💩 WHY NIE MOGE DODAWAC WIECEJ PHOTO 13 MB 🤬😠😡 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 29 Czerwca 2021 @Smakosz ja odświeżam stronę lub dodaje post i edytuje to pomaga na dodawanie zdjęć, jeżeli chodzi o pleśń to całkowicie się jej już nie pozbędziesz a jedynie opóźnisz jej inwazję na roślinę różnymi preparatami 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 29 Czerwca 2021 @Smakosz usuń tą pleśń, topy raczej nie będą napuchnięte z tej odmiany, taka genetyka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz 11 Napisano 29 Czerwca 2021 Godzinę temu, Szym napisał: @Smakosz usuń tą pleśń, topy raczej nie będą napuchnięte z tej odmiany, taka genetyka Sciac glowny szczyt? Bo troche jej wyskubalem zeby nie zarażały 🙈🙉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach